keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Sisustukselliset designkuulokkeet Sudio Swedeniltä

*Blogiyhteistyö*


Kesälomani ensimmäinen viikko on jo täydessä vauhdissa. Alkuviikosta käväisimme mökillä rentoutumassa ja saunomassa, mutta loppuviikko sujunee hieman vauhdikkaammissa merkeissä huvipuistossa (jos säät sallii) ja karavaanarina (ensimmäinen kerta meidän perheelle!). Kaikenlaista kivaa on siis tiedossa, mutta välillä on myös ihan hyvä olla vaan tekemättä mitään. Sitäkin odotan tältä lomalta.

Heti loman alkajaisiksi pääsin testailemaan uusia designkuulokkeitani. Olet ehkä jo somessa tai muualla törmännytkin näihin hittikuulokkeisiin. Ruotsalainen Sudio Sweden tarjosi minulle mahdollisuuden valita mieluisimmat kuulokkeet ja tällä(kin) kertaa tein valinnan lähinnä ulkonäkösyistä. Valitsemani langattomat Sudio Regent -kuulokkeet näyttävät toki hyvältä, mutta yllättivät minut myös teknologiallaan. Bluetooth 4.1 -teknologiaa käyttävät kuulokkeet ovat helppokäyttöiset ja äänenlaatu studiotasoa. Kuulokkeiden kantama on n. 10 metriä ja akunkesto yli 24 tuntia. 

En ole koskaan oikein innostunut kuulokkeiden käyttämisestä, mutta nyt todella muutin mieleni. Regent-kuulokkeilla kuunteluelämys on jotain mikä täytyy itse kokea. Uudet kuulokkeet olivat jo mukanani mökilläkin. Kesälomalla on myös luksusta juoda aamukahvi kiireettömästi omalla terassilla, kuunnella hyvää musaa ja lueskella vaikka asuntomessulehtiä. 

Sudio Regent -kuulokkeet saapuivat erittäin kauniissa pakkauksessa. Nämä olisi mukava antaa myös lahjaksi. Regent-kuulokkeisiin saa lisävarusteena vaihdettavat kuoret. Valitsin tietysti sisustukseemme sopivat marmorikuviolliset kuulokekuoret. Tämän kauniimmat ei voi kuulokkeet enää olla! Eipä haittaa yhtään vaikka jäisivät pöydälle lojumaan.

Mieheni on joskus (vitsillä?!) todennut, että kompaktissa kodissamme ei pääse perhettään pakoon. Täällä ei siis ole mitään rauhallista soppea, jos haluaisi vetäytyä omaan rauhaan. Mutta minäpä pääsen nyt sinne rauhalliseen soppeeni, kun vain laitan kuulokkeet korville ja lempimusan soimaan. Kotityötkin sujuvat paljon mukavammin.  


Jos haluat tilata omat Sudio Regent-kuulokkeet tai jotkut muut Sudio Swedenin valikoimista, niin käytä koodia jemina. Alekoodilla saat -15% pois ostoksestasi. Myös pikatoimitus on ilmainen Suomeen.
Mukavaa (ja toivottavasti) aurinkoista viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...