sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Toiveita, haaveita ja uusia alkujaHyvää uutta vuotta! Edellisestä postauksestani vierähtikin hieman enemmän aikaa mitä olin suunnitellut. Toivottavasti teillä oli ihana ja rentouttava joulu. Meillä oli. Lapset nauttivat ja itsekkin ehdin rentoutua mm. lukemalla ja katselemalla leffoja. Blogitaukoni aikana Home White Home täytti 4 vuotta. Miten nopeasti aika onkaan mennyt! Kiitos teille lukijoille, kun olette kulkeneet mukana kaikki nämä vuodet. Olisi mukava kuulla, jos sieltä päästä löytyy teitä, jotka olette olleet mukana alusta asti. Lämmin kiitos vanhoille ja uusille lukijoille! <3

Minulle vuosi 2016 oli todella hyvä vuosi. Se piti sisällään monia mahtavia juttuja. Alkuvuodesta valmistuin sisustusartesaaniksi ja sain heti unelmieni työpaikan sisustussuunnittelutoimistosta, jossa olin ollut työharjoittelussa. Toinen suuri unelmani kävi toteen, kun pääsin suunnittelemaan kolmea messukohdetta Seinäjoen Asuntomessuille. Kevät ja kesä oli rankka, mutta ikimuistoinen.

Viime vuonna kotimme sisustus alkoi taas muuttumaan mustavalkoisempaan suuntaan. Huhtikuussa Pytinki-messuilla makuuhuoneemme sai tunnustusta, kun voitin "Pohjanmaan Paras Pytinki: Mahtavin makuuhuone" -kilpailun yleisönäänestyksen. Kyllä tuollaiset tunnustukset jäävät mieleen ja ilahduttavat kovasti. Loppuvuodesta hurahdin hieman KonMariin ja olenkin karsinut, myynyt ja lahjoittanut paljon tavaraa. Tänä vuonna aion selkeyttää kotimme sisustusta vielä lisää. Sisustamisen lisäksi vuodesta 2016 jäi mieleen ihania hetkiä perheen ja ystävien kanssa. Oli hauskoja bileitä, romanttisia viikonloppuja, leikkiä ja naurua. Kiitos 2016!
Mutta nyt on aika tähyillä kohti uuden vuoden haasteita ja mahdollisuuksia. Onko Unelmieni vuosi -kalenteri teille jo tuttu? Voitin näitä kaksi kappaletta arvonnassa ja toisen annoin siskolle. Kalenterista löytyy mm. Unelmien aarrekartta (joka on minulla vielä tekemättä), kiitollisuuspäiväkirja, upeita kuvia ja mietelauseita. Jos sinulla on vielä kalenteri hankkimatta, niin voin lämpimästi suositella tätä. Kalenterin on ideoinut ja toteuttanut Merja Pesonen ja Frida Steiner.

En ole varsinaisesti mitään lupauksia tehnyt uudelle vuodelle, mutta muutaman toiveen olen itselleni esittänyt. Toivon, että vuonna 2017 minulla olisi aikaa ja voimavaroja panostaa hyvinvointiini. Se on viime vuosien ruuhkissa jäänyt aika vähälle huomiolle ja kostautunut mm. väsymyksenä ja muina oireina kropassa.
Toivon, että vuonna 2017 osaisin ottaa rennommin ja lopettaa tai ainakin vähentää turhaa stressaamista. Miksi pitääkin olla tällainen elämäntapastressaaja! Haluaisin pitää hauskaa, matkustellla ja nauttia muistakin elämyksistä. Vähemmän tavaroiden haalimista ja enemmän elämyksiä perheen ja ystävien kanssa. Sitten vielä lopuksi suuri uutinen...
 Unelmat muuttavat muotoaan ja siksi Uusi vuosi alkoi minulla uudessa työpaikassa. Olen todella innoissani ja haluankin kertoa tästä muutoksesta teille lisää seuraavassa postauksessa. Pysykää kuulolla! :)


Onnea ja iloa vuodelle 2017!


P.S. Kertokaa ihmeessä postaustoiveita tälle vuodelle. Toteutan niitä mielelläni mahdollisuuksieni mukaan. 

11 kommenttia:

 1. Ihana tuo marmorinen maljakko! Ja mukavaa tätä vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkavaa vuotta! Täällä samanmoiset ajatukset oman hyvinvoinnin suhteen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) No jotain sellaista taisin lukeakkin aiemmin blogistasi. Tsemppiä meille, että päästään tavoitteisiin. :)

   Poista
 3. Olen himoinnut tuota kalenteria, mutta en ole raaskinut ostaa.
  Täällä myös toinen elämäntaparessaaja (osuva sana). Mullakin olis haaveissa "pitää hauskaa, matkustellla ja nauttia elämyksistä. Vähemmän tavaroiden haalimista ja enemmän elämyksiä perheen ja ystävien kanssa" - juuri niinkuin sanoit eli veit sanat suustani <3
  -Jii-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hiukan helpottaa, etten ole "lajini" ainut. :DD Mutta mitään hyötyähän tuollaisesta stressaamisesta ei ole. Kunpa vain osais relata ja antaa virran viedä. :)

   Poista
 4. Mä olen varmaan ollu mukana alusta lähtien? Enkö olekin? Siis aivan sairasta, että oon "tuntenut" sut 4 vuotta ja ollaanko ees nähty? Aikamoista.

  Ihanaa Uutta Vuotta ja kaikkea hyvää uusiin alkuihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmastikkin ollut mukana ihan alkumetreiltä. <3 Iso kiitos siitä! 4 vuotta kuulostaa pitkältä ajalta vaikka onkin mennyt hujauksessa, eikä tosiaan olla nähty. :/ Toivottavasti asia vielä joskus korjaantuu. <3

   Poista
 5. Hyvää alkanutta vuotta täältäkin! Mistä nuo ihanat marmorikuvioiset tabletit ovat?

  VastaaPoista
 6. Mukavaa tätä vuotta! :) Olen myös ollut aikalailla alusta asti seuraamassa blogiasi, ja itseasiassa näin ensimmäisen kerran kuvia sinun vanhasta kodista jo jossain sisustusfoorumilla ennen blogisi alkua. En nyt millään muista sen sisustusfoorumin nimeä. :D Silloin jo ihastuin täysin sun sisustustyyliin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...