perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukuusi juhla-asussaan
Joulukuusi on vihdoin pyntätty juhla-asuunsa ja jouluvalmistelut alkavat muutoinkin olla loppusuoralla. Yritän keksiä joka vuosi jonkin uuden idean kuusen ja hankkia muutaman uuden koristeen. Tänä vuonna, kun olen muutenkin hurahtanut mustavalkoiseen, niin hurahdin myös näihin Clas Ohlsonin mustavalkoisiin keppeihin. Aika ihania! Niiden seuraksi sopi syksyllä Halpa-Hallista bongaamani mustahopeat pallot ja vanhat Ikean hopeapalloja. AmandaB:n hopeatekstillä kirjaillut pallot sopivat myös joukkoon. Paljon muuta ei sitten tarvittukaan. Yritin tällä kertaa pysytellä hieman yksinkertaisemmalla linjalla näiden koristelujen suhteen. Valkoisen kuusen ongelma on, että rakastamani hopeat ja valkoiset koristeet eivät erotu kuusesta kovin hyvin. Siksi iloitsenkin nyt näistä uusista mustista koristeita ja ehkä ostan ensi jouluksi lisää mustia palloja.

Miltä teidän kuuset näyttävät tänä vuonna? :) En saanutkaan uutta mattoa jouluksi. Höh!!! Tilaamani Jotexin Cosy-maton piti olla valkomusta (valkoinen pohjaväri), mutta siitä oli kyllä valkoinen kaukana. Suuri pettymys! Maton valkoiset osiot näyttivät meidän lattiassa todella likaisen beigeiltä. No nyt täytyy tyytyä vanhaan harmaaseen mattoon ja jatkaa uuden etsimistä ensi vuonna. Tilasin jokin aika sitten Hobby Hallistakin yhden kuviollisen maton, mutta sekin meni palautukseen. Miten voikin olla näin vaikeaa. Elloksen blogimatto Tanger on mielestäni myös tosi kiva, mutta en usko, että sekään on tarpeeksi valkoinen meille. Vai mitä mieltä olette te, joilla on Tanger?

Yksi vaihtoehto on, että vien meidän valkoisen kuviomaton vain pesulaan ja unohdan uuden etsimisen. Olisi pitänyt pesettää se jo aikoja sitten, niin olisi saanut puhtaan maton jouluksi. Tykkään siitä matosta edelleen tosi paljon, mutta käytön jäljet alkaa näkyä, ja ainahan vaihtelu virkistäisi. Joten minulle saa heittää ehdotuksia tuollaisista Cosyn ja Tangerin tyylisistä matoista, jotka olisivat mahdollisimman valkoisia tai edes luonnonvalkoisia (ei beigejä) pohjaväriltään ja mustalla salmiakkiruudutuksella. Tuntuu, että sellaisia ei ole olemassakaan. Otan kiitollisena kaikki vinkit vastaan! :)
Enää viikko jouluun! <3 
Ihanaa viikonloppua!

-Jemina-

7 kommenttia:

 1. Tänne blogiin kun kurkistaa, ei koskaan pety:-) Niin on taas tyyliin sopiva joulukuusi somistettuna. Kaunis.
  Sama juttu täällä noiden mattojen kanssa. Eli, kun yrittää hakea puhtaanvalkoista mattoa, jossa olisi vähän mustaa, on tosi vaikea löytää. Usein on "valkoinen" paremminkin luonnonvalkoista. Samaa Jotexin mattoa katselin itsekkin, onneksi en tilannut, joissain toisten kuvissa vertailin vieressä olevaa valkoista sohvaa ja mattoa, ja tosiaan näytti likaisen valkoiselta se pohjaväri. Minusta se teidän harmaakuvioinen valkoinen matto on paljon kauniimpi ja näyttää ainakin kuvissa parempi laatuiselle kuin tuo Jotexin matto.
  Tanger-matto on kaunis, mutta siinäkään pohjaväri ei ole kovin valkoinen.

  Itse harkitsin jo Vallilan Syvämeri-mattoa valkoisena, eli valkoisella pohjalla musta kuvio, ajattelin jos se materiaalina olisi siisti, kun on viskoosi/puuvilla sekoitus, mutta se taas on vähän liian voimakas kuvioltaan. En ole kyllä luonnossa nähnyt sitä mattoa. -Liisu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista! <3 Tykkään itsekkin paljo siitä meidän harmaakuviollisesta matosta, mutta en ole varma saako sitä pesullakaan enää freesin näköiseksi. Mutta aion viedä pesulaan, kun ei parempaakaan löydy. Syvämeressä on tosiaan aika voimakas kuvio, mut vois olla tosi upee.

   Poista
 2. Onpas teillä ollut taas nättiä. <3 Jos joskus myyt sen valkoisen kuviomaton, ilmoittaudun ostojonoon. :D

  VastaaPoista
 3. Saako kysästä et mistä toi hopeinen koristenauha on? En löyä mistään :(

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...