torstai 3. marraskuuta 2016

Rivièra Maisonia makuuhuoneessa

 Hei! Joko teillä päin on lunta? Täällä Pohjanmaalla ei vielä ole, mutta pientä joulutunnelmaa olen viritellyt jo kynttilöillä, muutamilla joulukoristeilla ja ekat piparitkin on esikoisen kanssa leivottu. 

Makuuhuoneessa joulufiilis ei vielä näy, mutta jotain uutta sielläkin on tapahtunut. Joillakin asioilla vain on tapana jäädä roikkumaan. Meillä se koskee kaikkea mikä pitää kiinnittää seinälle. En kehtaa edes sanoa kuinka pitkä siitä jo on, kun hankin nämä Rivièra Maisonin kehykset ja koukut, mutta siis tooodella kauan. Sitten taas toisinaan iskee inspis, että haluan tehdä kaikki rästihommat kerralla pois. Ja vihdoin pari viikkoa sitten saimme asennettua RM-kehykset makuuhuoneen seinälle. Kehykset sopivat mielestäni täydellisesti vanhan kaapin yläpuolelle. Kaapissa säilytän kynttilä- ja tuikkukuppikokoelmaani. Ihanaa kun sain vihdoin laittaa nämä kaksi hääkuvaakin esille. Ollaanhan tässä jo viisi vuotta oltukin naimisissa. ;)

Tunnelmallisia marraskuun pakkaspäiviä! <3

8 kommenttia:

 1. Täällä ei juuri lunta myöskään pohjois Savossa siis. Sama rästihomma on jäänyt itselläkin, eli hankkia nuo koukut ja laittaa kehykset seinälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ostin koukut samalla kuin kehykset, muuten olisi pitkittynyt entisestään tämä projekti. :D

   Poista
 2. Aivan ihanat kehykset!<3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos! <3 Viimeisenä illalla ennen nukahtamista niitä vielä ihailen. :)

   Poista
 3. Ostin Seinäjokisesta sisustusliikkeestä nämä kehykset,mutta heillä ei ollut koukkuja.Voitko neuvoa mistä olet hankkinut nämä omasi.Kotisi on hengästyttävän kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Ostin koukut ja kehykset treelta Kantriinasta. En tiedä onko heillä verkkokauppaa, mutta esim. Millan Putiikin nettikaupassa voisi olla tai Sisustussatiinissa.

   Poista
 4. Todella kaunista! Sama täällä, että kaikki seinälle ruuvattavat asiat tuntuu jäädä roikkumaan siis tekemättöminä:D Meillä on muuten sama valkoinen tapetti keittiössä kuin teillä tuossa seinällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Huomasinkin aiemmin että teillä tämä tapetti. Näyttää sopivan hyvin myös keittiöön. :) Ja teillä monta muutakin ihanaa tapettia!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...