maanantai 21. marraskuuta 2016

DIY höyhenkuuset
Joulu saa jo tulla! Tai ehkä ei nyt ihan vielä, mutta hyvään vauhtiin olen jo päässyt jouluvalmistelujen kanssa. Porraspäässä ja terassilla on valoja ja sisällä ikkunoissa valotähdet. Muita pienempiäkin koristeita olen ripotellut ympäri kotia. Tämän joulun ihanimmat koristeet ovat mielestäni nämä uudet höyhenkuuset. Äitini värkkäsi DIY-kuuset meidän 9-vuotiaan avustuksella. Minun piti näitä kuusia tehdä jo viime jouluksi, joten materiaalit olivat valmiina. Äiti varmaan totesi, että ei tule koskaan valmista ja otti homman haltuun. :)) Kiitos äiti, nämä on niiin ihanat! 

Kuusien runkoina on styroksiset kartiot ja höyhenet kiinnitettiin kuumaliimalla kerroksittain. Isommassa kuusessa on suorat höyhenet ja pienemmässä kaarevammat. Laitoin kauniit kuuseni Kartellin tarjottimelle ja lisäsin vielä metallilankavalot. Joskus aikoja sitten somisteeksi ostamani helminauha kruunaa kokonaisuuden ja pääsipä pieni pöllökin kuusen juurelle ihmettelemään. Kokonaisuus on aivan ihastuttava varsinkin iltahämärissä. 

Millaisia jouluvalmisteluja te olette tehneet? Teettekö koristeet itse?


Seuraava askeleeni kohti joulua on minun ja miehen yhteisen vaatehuoneen "marittaminen". Hurahdin ihan pikkasen KonMariin, kun luin kirjan. Hih! Kyllä siinä jotain järkeä on ja tavarasta luopuminen tuo tosi hyvän fiiliksen. Olen vähän miettinyt myös elämäni ensimmäistä blogikirppistä, mutta en lupaa vielä mitään varmaa. Tavaroiden postittelu tuntuu tosi työläältä (aina puuttuu sopiva laatikko tai postituspussi), siksi yleensä mieluummin vien tavarat normikirpparille. Vaikka onhan siinäkin vaivaa. Mutta katsotaan mihin ratkaisuun lopulta päädyn...


Tsemppiä marraskuun harmaisiin päiviin! <3
Toivottavasti pian taas saadaan lunta. 

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea ja todella kauniita! Nyt tiedän mihin käytän joutsenien sulat, joita aina keväisin ja syksyisin on tullut kerättyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos! :) Mukavaa jos sait tästä käyttökelpoisen idean.

   Poista
 2. Onpa upeat! Tosi hyvä idea ja niin kaunis lopputulos! Löysin vasta blogiisi, joten tätyypä tutustua tähän enenmmmän paremmalla ajalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Tervetuloa toistekkin. :) Sinulla on ihana blogi. <3

   Poista
 3. Minulla on vielä lukematta marituskirjat, mutta epäilemättä hurahtaisin touhuun :D Pitääkin koittaa saada kirja käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on ihan käyttökelpoisia ajatuksia, mutta ihan kaikkea en allekirjoita, enkä aio toteuttaa kirjaimellisesti. :)

   Poista
 4. Mistä olet hankkinut tuon Jukka Rintalan taulun?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...