keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Tänä syksynä tahtoisin...

Syksyn tullen kaipaan aina jotain pientä uudistusta kotiimme. Tuleeko teille sama fiilis? Ikean jatkettava Ingatorp-ruokapöytä on ollut ostoslistallani jo pitkään. Aina harmittelen meidän pientä 4-hengen pöytää, kun vieraita tulee enemmän. Kuudenhengen pöytä ei silti olisi päivittäisessä käytössä meidän pieneen ruokailutilaan sopiva, joten jatkettava pöytä olisi aivan mainio. Lisäksi tykkään Ingatorpin romanttisesta tyylistä tosi paljon. Uskon, että se sopisi loistavasti meidän läpinäkyvien tuolien kanssa.
Olohuoneeseen kaipailen myös uutta mattoa. Nykyinen nukkamatto tarvitsisi ainakin pesua, mutta haluaisin myös välillä vaihtelua, koska kyseinen matto on jo yli 3 vuotta vanha. Tykkään siitä silti edelleen. Mikähän noissa kuviollisissa matoissa muuten edelleen viehättää. En edes vilkaise enää yksivärisiä mattoja. Salmiakkikuvio näyttää vieläkin tosi kivalta. Askon Nomad-matto on todella kaunis. Hiljattain kävin sitä liikkeessä ihastelemassa. Hobby Hallin edullinen chenillematto Riff näyttää myös tosi mielenkiintoiselta. Onko jollain teistä kokemusta näistä matoista? Sotkan Delta-matto on myös tosi kivannäköinen. Sitäkin kävin taannoin hiplailemassa, mutta en osannut vielä valita näistä vaihtoehdoista. Mielipiteitä ja muitakin ehdotuksia otetaan vastaan! :)

Balmuirin Monogram-tyyny meiltä löytyy jo mustana M-kirjaimella ja se onkin suosikkini meidän koristetyynyistä. Haluaisin vielä myös valkoisen version omalla kirjaimella. Kynttilävarastojakin täytyy aina syksyn tullen täydentää. Balmuirin purkkikynttilät ja muut tuotteet ovat ihanan ylellisiä ja laadukkaita. Joku Balmuirin kauniista huiveistakin olisi ihana saada syysgarderobia täydentämään.


Nautitaan vielä näistä aurinkoisista ja lämpimistä alkusyksyn päivistä. 
Ja pysykäähän terveinä. Minä olen flunssassa nyt jo toista kertaa kuukauden sisällä. Ei kiva, mutta kaipa tämä tästä pian helpottaa.


-Jemina-


Kuvat lainattu: Ikea, Asko, Hobby Hall ja Balmuir

6 kommenttia:

 1. Voi ei, ottaisin noi kaikki! Vaikka värit ovat kiinnostavia, palaan aina upeaan musta-valkoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Tykkään suunnitella asiakkailleni tosi värikkäitäkin sisustuksia, mutta itse viihdyn mustavalkoisen keskellä. Onneksi muutkin perheenjäseneni. :)

   Poista
 2. Ihania on :) Nuo kuviolliset matot ovat kovasti mun mieleen, ei vaan osaa päättää mikä tai sitten ei ole sattunut juuri sitä oikeaa kohdalle :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kestää ennen kuin täydellinen löytyy. Tilasin tuon Hobby Hallin maton, mutta palautinkin sen. Olikin liian tumma ja liian voimakas kuvio meille.

   Poista
 3. Haaveilen muös uudesta matosta, vaikea päättää millaisesta ja vielä, kun löytyisi tarpeeksi suuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille onneksi menee "normikoko" 160x230. Suurempia onkin vaikea löytää paitsi jos tilaa erikoismitoilla. Totesin taas että tykkään niin paljon meidän vanhasta vaaleasta matosta etten taida siitä luopua vieläkään. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...