sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Shoppailua ja maritustaEilen oli ihan huippukiva shoppailupäivä äidin ja pikkusiskon kanssa. Ostin lähinnä työvaatteita (3 ponchoa!!!), mutta jotain sisustusjuttujakin tarttui mukaan. Olen aiemminkin ihaillut Hemtexillä tätä kaunista maljakkoa ja nyt päätin käyttää saamani lahjakortin maljakkoon ja saippuapumppupulloon, jossa on sama kuvio. Uusi maljakko sopii loistavasti yhteen Roomlightin valaisimen kanssa mumman vanhan senkin päällä.

Sain lainaksi KonMari-kirjan ja maritus alkaa tarttua minuunkin. Olen vienyt sisustuskamaa jo jonkin verran kirpparille, ja lisääkin aion vielä viedä kunhan ehdin valikoida ja hinnoitella tavarat. Jatkossa aion olla entistä harkitsevampi (sisustus)ostosteni kanssa. En halua enää kaikkia kaappeja täyteen tyynynpäällisiä, kynttilöitä ja kynttilänjalkoja. Jos en ole kahteen vuoteen niitä käyttänyt niin tuskin käytän jatkossakaan. Huomasin miten hyvä fiilis tulee, kun pääsee turhasta kamasta eroon ja vielä jos siitä saa vähän rahaakin uusia (järkevämpiä) hankintoja varten, kuten uutta ruokapöytää.Mukavaa sunnuntaita ja uutta viikkoa! :)

12 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus! Täällä ei ole KonMaria luettu, mutta tavaroita on reilun vuoden ajan karsittu systemaattisesti - siitä todellakin tulee loistofiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Kunpa olisi enemmän aikaa tuolle karsimisprojektille. Vielä pahasti vaiheessa.

   Poista
 2. Ihana tuo vanha lipasto ja kauniit esineet sen päällä. Itse pidän enemmän fb-kirppareista, en tykkää tuoda takaisin kotiin myymättä jääneitä tavaroita. Sun pitää laittaa tänne blogiin myyntiin noita ihania juttujasi, tosin postittamisessa on sitten taas iso työ. Kaunista syksyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Se postittaminen on just niin vaivalloista. En tykkää siitä vaiheesta. Kirpparille saa viedä kerralla paljon tavaraa mut tosiaan niitä joutuu aina tuoda takaisinkin.

   Poista
 3. Ihana maljakko!

  Ja pakko kysyä, mille kirpputorille olet ihania tavaroitasi vienyt? :D Samassa maakunnassa asuvana voisin vaikka käydä niitä sieltä hamstraamassa. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ullakolle, mut sisustustavarat alkaa jo olla myyty. Jotain tekstiilejä voi vielä olla. :)

   Poista
 4. Kiva tuo maljakko, olen samaa ihastella :)

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis kokonaisuus <3 ja ihana tunnelma <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...