torstai 29. syyskuuta 2016

Lisää marmoria!


Viime viikonloppuna kävin hyvästelemässä Anttilan ja tein vielä pari pientä ostosta. Jotenkin tosi tosi surullista, että Anttila tuli tiensä päähän. Muistan kun lapsenakin oli aina iso juttu, kun pääsi Anttilaan ja syksyksi hankittiin aina uudet kouluvaatteet ja -välineet Anttilan postimyynnistä tai tavaratalosta. Ehkä tunteilen liikaa tämänkin asian kanssa, mutta tosi paha mieli tuli, kun kuulin konkurssista. Viime vuosina olen löytänyt paljon kivoja sisustusjuttujakin Anttilasta. Toivottavasti Anno-merkille löytyy jatkaja.

Ja nyt siis löysin Anttilasta vielä ihanan Annon marmorimaljakon. Olen vähän myöhäisherännyt tässä marmorivillityksessä, eikä meillä mitään aitoa marmoria ole (vielä) missään. Tykkään todella paljon meidän marmorikuviollisista tableteista ja mietin aluksi olisiko marmorikuviollinen maljakko niiden kanssa liikaa, mutta ei se mielestäni ole. Vai mitä sanotte?
Toinen viime viikkojen ostos on Jyskin Horn-istuintyynyt ruokailutuoleille. Nämä tekoturkistyynyt ovat meille turvallisemmat kuin aidot istuintaljat. Jos likaantuvat, mikä on lasten kanssa todennäköistä, eikä saa puhtaaksi, niin korkealta ei tipu vaikka menisi roskiin. Istuintyynyt sattuivat sopivasti olemaan alennuksessa. Väri on myös puhtaamman valkoinen kuin aidoissa taljoissa.
Viikonloppuna minulle ja miehelleni on luvassa ihana miniloma eräässä kylpylässä. Kuulette tästä vielä lisää. Ollaan niin ansaittu pieni irtiotto! <3 Samalla varmasti täytyy poiketa Ikeassa. ;)


Aurinkoista päivää! 

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Selkeyttä nyt juuri kaipaankin pitkään jatkuneen blingikauden jälkeen. Ei sekään mihinkään katoa, mutta hieman selkeyttä ilmassa. ;)

   Poista
 2. Ihana löytö! Harmi, että Anttila tosiaan lopetti, sieltä Anno-malliston puolelta tuli tosi monta melkein ikonista tuotetta...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Todella harmillista. :/ Toivottavasti löytyy jatkaja mallistolle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä kyllä! Nyt jos laittaisin uuden keittiön niin varmasti marmoritasot, mutta tod.näk. laminaatista. :))

   Poista
 4. Ihanan näköistä. Mistä olet nuo pöytätabletit hommannut?

  VastaaPoista
 5. Siis tämä teidän ruokailuryhmä mattoineen on ihan mahtava kombo! :)
  Pitikin kysyä - mitä olette tykänneet matosta? Onko laatu siinä ollut hyvä? Kauan se on teillä ollut käytössä ja minkälaisessa käytössä se teillä on ? :) Nimittäin täällä kuumeilen uudesta olohuoneen matosta... ja tämä emerald matto on kummitellut kovasti mielessäni.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen tosi tyytyväinen laatuun ja mattoon muutenkin. Se on aivan ihana. Nyt en enää muista olisiko se ollut meillä jo vuoden tai vähän alle. Hmm... Usein sitä putsailen matonpesusuihkeella, kun pojat tiputtelee kaikenlaista ruokaa. Mutta kaikki tahrat on lähteneet. Missä olet näitä nähnyt? Itse en ole enää löytänyt isommissa koossa vaan ainoastaan käytäväkokoisina. Olen miettinyt samanlaista olkkariinkin jos löytyisi jostain.

   Poista
 6. Miten upea maljakko!<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...