sunnuntai 25. syyskuuta 2016

AUTUMN DETAILSEdellisessä postauksessa kerroin haaveilevani uudesta olkkarinmatosta. Päätin lopulta hakea käyttöullakolta hopeanharmaan Sotkan Luxus-maton ja ottaa sen taas pitkästä aikaa käyttöön. Valkoinen kuviomatto kaipaa pesua, ja toisaalta tämä tummempi nukkamatto antaa olkkariin mukavaa pehmeyttä ja syvyyttä näin syksyn tullen. Eli taidanpa säästää mattorahat, jos ei mitään aivan täydellistä yksilöä satu tulla vastaan. Vaalean maton vien pesulaan, koska haluan sen taas jouluksi lattiaan. Jouluun ei muuten ole enää pitkä. ;) hih!

Yksi uusi hankinta olkkarista löytyy. Ostin eilen Hemtexiltä ihanan pehmeän, vaaleanharmaan torkkupeiton. Peittoa olisi saanut myös valkoisena, mutta tämä harmaa oli mielestäni kauniimpi sävyltään. Ja harmaan nukkamaton myötä päätin lisätä harmaata vielä sohvallekin, että olohuoneen mustavalkoiset sävyt saisivat hieman pehmeyttä. Jokin aika sitten hankkimastani Hemtexin maljakosta tykkään myös ihan hulluna. Se sopii hienosti yhteen Kartellin tarjottimen kanssa. H&M taas on ehdoton suosikki, jos kaipaan edullisia purkkikynttilöitä. Hotel-kynttilä on vanhaa mallistoa, mutta musta purkkikynttilä tämän syksyn valikoimasta. 


  


   

Mukavaa sunnuntaita ja tsemppiä uuteen viikkoon! <3

-Jemina-


7 kommenttia:

 1. Oi miten kutsuvaa pehmeää ja ylellistä. Verhosi on myös tosi kauniit, onko nekin uudet? Tuo luxus-matto on aina vaan ihana!

  VastaaPoista
 2. Kivoja syksysomisteita <3 tuttu matto, tajusin että meiltä löytyy kotoa samanlainen :-)

  VastaaPoista
 3. luksusta <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista taas <3 ovatko verhot mistä? :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Onko toi tarjotin se isompi vai pienempi versio? Ihana olkkari sulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Enpäs tiennyt että noita Kartellin tarjottimia on kahta kokoa, joten nyt en osaa vastata kysymykseesi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...