sunnuntai 28. elokuuta 2016

Taljoilla lämpöä ja pehmeyttä syksyyn


*Blogiyhteistyö*


Kesä loppui (turhan) lyhyeen ja syksyä on ollut ilmassa jo jonkin aikaa. Ensi viikolla sanomme hyvästit elokuulle. Jotenkin haikeaa, niin kuin joka vuosi. Mutta on syksyssä hyviäkin puolia. Nyt ehtii taas kotoilla ja tehdä kaikkia niitä juttuja mitä ei kesällä ehtinyt tai viitsinyt tehdä. Tällä hetkellä siivoan kaappeja ja teen kirppiskuormaa. Oman kodin sisustamisellekin on taas aikaa ja mielenkiintoa. Ilmojen viiletessä alkaa sisustukseen kaivata lämpöä ja pehmeitä elementtejä mm. kynttilöiden ja taljojen muodossa. Onko teillä samoja fiiliksiä?

Etsiessäni yhteistyökumppaneita asuntomessukohteisiini, törmäsin moneen mielenkiintoiseen tuotteeseen ja yritykseen. Yksi erityisen kiinnostava oli kokkolalainen Biskophides ja heidän upeat lampaantaljat. Biskophides-lampaantaljat ovat kotimaisia ja turvallisia. Taljoja ei ole värjätty, joten ne ovat uniikkeja kappaleita, jotka muokkautetaan suomalaisessa turkismuokkaamossa. Taljoja on saatavilla pienistä aina jättikokoisiin asti, lyhyt tai pitkäkarvaisina. Väreissä löytyy todella tummia, harmaita, ruskeasävyisiä ja valkoisia myös. Taljojen hinnat vaihtelevat 50-150 € välillä koosta riippuen. Taljat ovat todellakin yksilöllisiä eikä kahta täysin samanlaista ole. Minusta se juuri on näiden taljojen hienous kotimaisuuden lisäksi. 

Olin todella onnessani, kun sain valita omaan kotiimme yhden taljan Biskophidesilta. Valintaa ei tarvinnut kauan pohtia. Tässä pitkäkarvaisessa ja jumbokokoisessa taljassa on kauniit valkoisen ja helmenharmaan sävyt. Talja on ihanan monisävyinen ja unelmanpehmeä. Meidän juniori tykkää makoilla taljan päällä, kun katselee telkkaria. Hän on lähes ominut taljan itselleen. :)


Biskophidesilla on valikoimassaan myös pyöreitä istuinalusia, jotka ovat syksyn tullen täydellisiä vaikka terasseille. Minä tykkään pitää istuinalusia myös meidän muovisilla ruokailutuoleilla, jotka tuntuvat muuten niin kylmiltä ja kovilta. Biskophidesin istuinaluset olisivat vain paljon ylellisemmät kuin meidän nykyiset ikealaiset.

Biskophides-taljojen valikoima löytyy täältä. Mikä on sinun suosikkisi?


Biskophides-taljoja oli esillä myös asuntomessukohteeni Mäihä Luston lasitetulla parvekkeella. Tällaiselle partsille olisi niin mukava istahtaa lukemaan lempikirjaa, vaikka vähän viileämmälläkin ilmalla. Voi kesä minne katosit!!Puhtia uuteen viikkoon ja alkavaan syyskuuhun! <3

6 kommenttia:

 1. Ihania taljoja! Tykkään tosi paljon myöskin talven tullen kaivaa aina taljat esiin! Kesä oli ihana, mutta jotenkin syksykin on aika kiva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Syksyssä on omat puolensa. Tykkään tosi paljon syksyn sisustusjutuista mm. lämpimät torkkupeitot ja taljat. :)

   Poista
 2. On kyllä upeita taljoja. Kyllä ne kuuluvat talven sisustukseen :) Syksy on tullut, mutta on siinäkin puolensa. Pimenevä syysilta ja kynttilät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biskophidesit ovat tosiaan upeita ja ylellisiä. Eilen juuri nautiskeltiin siskon kanssa viinistä ja pimeästä syysillasta kynttilänvalossa meidän terassilla. Neljä vuodenaikaa on aika jees. :)

   Poista
 3. Oohlalaa!!! Aivan ihana ja täydellinen! PItkäkarvaiset taljat ovat ihan parhaita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...