keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Asuntomessukohteeni Mäihä Galleria Konsti

Olen mielettömän onnellinen, kun sain työssäni Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosilla sisustettavakseni kolme messukohdetta Lakea Oy:n rakennuttamassa Mäihä puukerrostalossa Seinäjoen Asuntomessuilla. Kohteista 2 Mäihä MUUBS ja 4 Mäihä Lusto olettekin jo nähneet vilahduksia aiemmissa postauksissa täällä ja täällä

Tämä postaus sisältää maistiaisia kohteesta 3 Mäihä Galleria Konsti, joka on taideteollisuusnäyttely messuvieraille. Toteutimme kodin mittakaavaan rakennetun gallerian yhteistyössä pohjalaisen Konsti taideteollisuusyhdistyksen kanssa. Konstilaisten upeat teokset loistavat tämän messukohteen pääosassa, mutta niukka kalustus antaa tilaa myös huoneiston arkkitehtuurille ja kauniille maisemille, jotka avautuvat suurista ikkunoista. Minä toimin Mäihä Galleria Konstin näyttelysuunnittelijana ja suunnittelin myös kohteen irtokalusteet, jotka eivät ole oikeita huonekaluja, vaan valkoisia teosjalustoja ja huonekalujen hahmoja. Uskoisin, että messukohteeseen toteutettu taidegalleria on aika uusi idea Asuntomessuilla. Tiedossani ei ole, että vastaavaa olisi toteutettu aiemmin. Mitäs tykkäätte ideasta?
Mäihä Galleria Konstista löytyy mm. Minna Tuohisto-Kokon herkkää lasitaidetta, Henna Mantereen ylväs villiturkisvälly, Alexa Gettingin 3D-tulostustekniikalla valmistamia valaisimia ja Tuulikki Päällysahon ryijy, joka päätyikin lattialle. Mukana näyttelyssä on yhteensä 12 Konsti ry:n jäsentä. 

Mäihä Galleria Konstissa on paljon kauniita ja yllättäviäkin teoksia mm. Maisa Turunen-Wiklundin aidon kokoinen heinäseiväs lasitetulla parvekkeella. Ja sehän on nähtävä!

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen 3 Mäihä Galleria Konsti 
Seinäjoen Asuntomessuille 8.7.-7.8.2016. 

Mäihän messuasuntojen lisäksi sain sisustettavakseni myös Asuntomessujen VIP-tilan, jonne viedään mm. arvovieraat. VIP-tila ei ole avoinna yleisölle, mutta ehkä laitan siitäkin kuvia blogiin joskus myöhemmin.

Messut alkavat huomenna torstaina lehdistöpäivällä ja perjantaina portit avautuvat kaikelle kansalle. Olen ainakin ensimmäisenä messupäivänä tavattavissa Mäihässä ja mahdollisuuksien mukaan myös muinakin päivinä. Tule rohkeasti moikkaamaan! :)


Asuntomessuterveisin
Maria-Elina

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...