keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Marmorikuume ja muutoksia blogissaAsuntomessupostailut jatkuvat vielä, mutta tähän väliin pitkästä aikaa kuvia omasta kodista. Sitä en olekkaan viime aikoina liiemmin kuvaillut. Mitään suurempia sisustusostoksia tai muutoksia en myöskään ole tänä keväänä kodissamme tehnyt. Tämä on nyt hyvä näin. Ainoastaan lastenhuoneissa on tapahtunut pientä muutosta, kun esikoinen sai uuden sängyn ja osa hänen kalusteista siirtyi juniorille. Katsotaan jos saisin kuvattua niitä jossain vaiheessa. Oman kodin kuvaaminen ei ole viime aikoina oikein inspiroinut. Mieluummin kuvaan muiden koteja ja suunnittelukohteitani. Blogini aihepiiri onkin nyt kallistumassa enemmän siihen suuntaan, että haluan esitellä työprojektejani ja sisustusta yleisesti ja vähemmän omaa kotia. Toivottavasti te, rakkaat lukijani, pysytte kuitenkin mukana myös tämän "murroksen" aikana ja haluatte edelleen lukea postauksiani. Jutut ja kuvat omasta kodistamme eivät kuitenkaan ole kokonaan katoamassa ja enenevässä määrin niitä voi katsella Instagramissa. 

Vaihdoin hiljattain blogini banneriakin. Olin jo pitkään kaivannut tänne jotain uutta ja raikkaampaa ilmettä. Katsotaan nyt jääkö tuo banneri väliaikaiseksi vai ihan pidemmäksi aikaa. Pientä piristystä löysin eilen myös kotiimme käydessäni lounastauolla Halpa-Hallissa. Marmorikuume on vihdoin saavuttanut minutkin ja kokeilin lievittää sitä aluksi ihan pienesti näiden edullisten pöytätablettien muodossa. Nämä on aika ihanat!Ihana kukkakimppu on Kukkakauppa Sari-Annasta Laihialta. Hankin sen jo viikko sitten eräitä Asuntomessukuvauksia varten ja edelleen kimppu on kaunis kuin mikä.


Ihanaa kesäkuuta! <3 

-Jemina-

10 kommenttia:

 1. Tääl ollaan! Nähtävästi aika monilla on samoja ajatuksia blogin suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinnittelet mukana. :)) Muutos on hyväksi. Ainakin se antaa itselle uutta inspistä.

   Poista
 2. Menossa mukana kaksissa foorumeissa. Ihanat nuo tabletti . T tuisku

  VastaaPoista
 3. Siis ai että miten ihanat tabletit! Eikä! Pakko käydä itsekin tsekkaamassa :)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on todella hienot eikä maksanut paljon mitään. :) Löytö!

   Poista
 4. Banneri on hyvännäköinen!Nyt ovat suosittuja pelkät tekstit.Itsellä on ollut uusi banneri työnalla,miettinyt vaihdanko sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekkin tykästyin sen verran tuohon banneriin, että se saa olla ainakin kesän yli.

   Poista
 5. Mistä olet ostanut tabletit ja maton? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tabletit on Halpa-Hallista ja Vallilan maton tilasin Hobby Hallista. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...