perjantai 8. huhtikuuta 2016

Suunnittelukohteeni Seinäjoen Asuntomessuilla
Tämä kevät on täynnä mielenkiintoisia juttuja. Yksi haastavimmista ja mielenkiintoisimmista projekteistani on ensi kesänä nähtävillä Seinäjoen Asuntomessuilla. Olen halunnut kertoa tästä teille jo pitkään. Minä nimittäin suunnittelen Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin nimissä Asuntomessujen ainoan kerrostalon, eli Lakea Oy:n rakennuttaman puukerrostalo Mäihän, messukohteiden sisustukset. Voitte uskoa että jännittää, mutta hyvällä tavalla. Niin moni tulee näkemään nämä asunnot. Oma asuntomessukohde on ollut suuri unelmani ja nyt se unelma toteutuukin näin pian. Tuntuu uskomattoman hienolta. 

Mäihässä on kolme messukohdetta, yksiö ja kaksi kolmiota. Pintamateriaaleihin en ole päässyt vaikuttamaan, vaan ne ovat arkkitehtien valitsemia. Pinnat ovat hyvin neutraalit ja ajattomat, joten niiden pohjalta minun on helppo lähteä stailaamaan näitä asuntoja. Mäihän messustailaukset suunnitellaan kuvitteellisille asukkaille. Osa näistä kuvista on otettu yksiöstä ja osa kolmiosta. Huomatkaa miten upeasti valo tulvii suurista ikkunoista.


Blingin ja valkoisen ystäville tiedoksi, että tuttua Home White Home -tyyliä ei Mäihän messukohteisiin ole luvassa. Olen suunnitellut sisustukset sopimaan modernin puukerrostalon henkeen ja kunnioittamaan sen arkkitehtuuria. Sisustussuunnittelijan ammatissa onkin todella tärkeää, että osaa suunnitella asiakkaan ja kohteen näköisen sisustuksen, eikä tyrkytä omaa tyyliään, jos se ei ole sitä mitä asiakas haluaa. Toki suunnittelijan oma kädenjälki aina jollain tavalla näkyy ja hyvä niin.

Mäihän huoneistoissa on todella upeat puukatot ja puukarmit ikkunoissa. Tulen aina tosi hyvälle mielelle, kun käyn näissä huoneistoissa. Puun tuoksu on niin miellyttävä. Messustailauksiinkin on tulossa puuta ja myös värejä, mutta pääsääntöisesti sisustukset tulevat olemaan rauhallisia kokonaisuuksia maustettuna ajattomalla designilla ja mielenkiintoisilla uutuustuotteilla. Lisäksi yhtä asuntoa ei sisustetakkaan perinteiseen tyyliin kodiksi. Uskon, että monenikäiset messukävijät löytävät näistä Mäihän messukohteista ideoita itselleen. 

Olen niin innoissani ja minulla on hyvä fiilis lopputuloksesta! Vielä on paljon tehtävää ja päätettävää. Deko-lehden toukokuiset kuvaukset lähestyvät. Toivottavasti tulette heinä-elokuussa Seinäjoelle katsomaan mitä sain aikaan.

Lisää juttua ja kuvia Mäihästä löytyy työpaikkani blogista Tunne itsesi, tunne tila. Sitä kannattaa seurailla jatkossakin.

Mäihän messukohteet löytyvät heti pääportin läheisyydestä numeroilla 2, 3 ja 4. 

Elämme jännittäviä aikoja. :))
Aurinkoista viikonloppua!16 kommenttia:

 1. Huikea juttu, isosti onnea upeaan ja haastavaan projektiin, olet nainen oikealla alalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuire! <3 On tässä tosiaan haastetta kerrakseen. :)

   Poista
 2. Onnea ja tsemppiä hienoon haasteeseen! 😊

  VastaaPoista
 3. Vau, hienoa!! Saisipa joskus itsekin tuollaisen tilaisuuden :) Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä koskaan tiedä. Kannattaa varoa mitä toivoo. ;)) Kiitos! <3

   Poista
 4. Onnea kovasti, ihan huikeaa saada oma asuntomessukohde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kiitos! :) Välillä täytyy melkein nipistää itseä että onko tämä totta. ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Todellakin! :) Olen tosi kiitollinen tästä mahdollisuudesta.

   Poista
 6. Voi vitsi, hienoa! : ) Toki tullaan katsomaan mitä kivaa olet suunnitellut.

  VastaaPoista
 7. Mahtava juttu:) Odotan innolla ja tulen katsomaan mitä saat aikaiseksi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...