sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Innolux Ihanne valaisee pikkumiehen leikit tehokkaasti


*Blogiyhteistyö*

Valaistusteemani jatkuu. Tällä kertaa laitetaan kuntoon juniorin huoneen valaistus. Haluan aluksi kertoa, miten iloinen olen, kun olen saanut tehdä blogiyhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, joita arvostan ja joiden tuotteita voin lämpimästi ja rehellisesti suositella muillekin. Tällainen yritys on Innolux, jonka kanssa pääsin toteuttamaan tämän postauksen.

Olen jo pidempään harkinnut juniorin huoneen kattovalaisimen uusimista. Huone on aika pimeä ja vanha Ikean valaisin on sinne liian tehoton. Kolmevuotiaamme ei selvästi viihdy huoneessaan, vaan leikkii aina mieluummin olohuoneessa. Uskon, että pojan huoneen riittämätön valaistus on ollut tähän yksi syy. Onhan valaistus todella tärkeä tekijä viihtyvyyden kannalta. Blogiyhteistyö Innoluxin kanssa tulikin kuin tilauksesta. 

Innoluxin valaisimet ovat varmasti monelle kotisisustajalle tuttuja, mutta ne ovat arvostettuja myös sisustusalan ammattilaisten keskuudessa. Tämän olen todennut sisustusopintojeni aikana ja itsekkin olen käyttänyt Innoluxin valaisimia jo monessa asiakaskohteessa. Innolux on valaisinvalmistaja ja tukkuliike, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa Suomessa valmistetut, korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat designvalaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innoluxin valaisimet ovat yli 80% kotimaista tuotantoa. Innolux tuotemerkin takana on vuonna 1993 perustettu Innojok Oy. Innoluxin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja ajattomasta muotoilustaan. Valaisimet on tehty kestämään sukupolvelta toiselle.

Valitsin pojan huoneeseen Lisa Johansson-Papen upean klassikon. Ihanne-riippuvalaisinta saa myös mustana ja valkoisena, mutta ihastuin eniten harmaaseen. Halusin huoneeseen tehokkaan ja kauniin valaisimen. Innoluxilta ehdotettiin minulle muutamia hyviä vaihtoehtoja, mutta ulkonäön lisäksi juuri Ihanne-valaisimen muutkin ominaisuudet vakuuttivat minut. Akryylista valmistettu valkoinen sisäkupu toimii häikäisysuojana ja metallista painosorvatun ulkokuvun valkoinen sisäpinta tehokkaana heijastimena. Niinpä sängyllä makoillessa valo ei häikäise silmiä, mutta silti se jakaantuu tasaisesti huoneeseen. Laitoin valonlähteeksi kylmänvalkoista valoa tuottavan lampun. Nyt pikkumies näkee leikkiä. Ero vanhaan valaisimeen on huomattava. 

Pojan huoneessa on myös muutama vuosi sitten hankittu Innoluxin Tupla Kupla, joka toimii hyvänä tunnelmavalona. Tupla Kuplassa on hieman keltaisempi valo kuin kattovalaisimessa, mutta se ei haittaa, koska yleensä valaisimet eivät ole yhtä aikaa päällä. Muutoin olen kovasti tykästynyt valkoisempaan valoon ja tarkoitukseni on vähitellen vaihtaa kaikki kotimme lamput valkoisempiin. Suositus onkin, että kaikissa lampuissa olisi sama värilämpötila, ettei tule sekava yleisvaikutelma.
Joko huomasitte, että Innolux on hiljattain avannut verkkokaupan
Ihanne-valaisimen voi tilata tästä linkistä. Muut Innoluxin upeat uutuudet löytyvät täältä. Onko Pasila-sarja tai Valovoima-kirkasvalolaite jo teille tuttuja?


Valoa ja iloa uuteen viikkoon! :)


P.S. Ilmoitan arvonnan voittajan ensi viikon alkupuolella.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tosi tyytyväinen tuohon valaisimeen. :)

   Poista
 2. Oli kyllä hyvä muutos ja sopi väriltäänkin huoneeseen niin hyvin. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentissa! :) Vastavierailulla käyty ja tulen toistekkin. Blogien lukeminen on vain jäänyt aika minimiin.

   Poista
 3. Hei! Mietiskelen Ihanne-valaisimen ostamista, mutta arveluttaa jääkö katto aivan pimeäksi niin kuin monesti metallikupuisissa valaisimissa. Onko valaisin siis yläosasta täysin umpinainen vai pääseekö valoa myös ylöspäin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ihanne on ylhäältä auki eli valaisee sekä alas että ylös. Mielestäni tosi hyvä yleisvalo ja kaunis.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...