sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Eteisen komero kuriin tyylikkäillä SmartStore Basket -säilytyskoreilla*Blogiyhteistyö*

Vaikka emme vietäkkään joulua komerossa, niin kaappeja tulee silti aina siivoiltua ennen joulua enemmän kuin muina aikoina. Eteisen ja muidenkin tilojen säilytysongelmat ovat varmasti monille lapsiperheille tuttu juttu. Varsinkin näin talvella on pipoa ja hanskaa jos jonkinmoista. Meidän eteisen liukuovikomerossa on vain yksi pitkä tanko ja kaksi pitkää hyllyä eli ei kovin kätevää juuri pipojen yms. pienten kappaleiden kannalta. 

Orthex on tuonut markkinoille tyylikkään ratkaisun meidänkin perheen säilytysongelmiin. Katseenkestävän SmartStore Basket-säilytyskorin on suunnitellut suomalainen suunnittelutoimisto Pentagon Design. SmartStore Basket on kätevä säilytysjärjestelmä monenlaisiin tiloihin. Eteisen ja vaatehuoneen lisäksi korit ovat näppäriä myös lasten leluille tai vaikka lehtien säilytykseen. SmartStore Basket on saatavilla kolmessa koossa (6, 10 ja 13 litraa) ja kahdessa värissä (valkoinen ja harmaa). Meidän korit ovat kahta suurinta kokoa. Koreihin saa myös tyylikkäät bambukannet, joiden ansiosta ne saa pinottua kätevästi päällekkäin. Meillä oli aiemminkin koreja eteisen komerossa, mutta niitä ei saanut päällekkäin ja yleisilmekkään ei ollut näin siisti, kuin SmartStore Basket -korien ansiosta. SmartStore Basket -säilytyskoreihin on saatavilla myös uudelleenkäytettäviä etikettejä.

Aluksi tarkoitukseni oli kokeilla uusia koreja vaatehuoneeseen, koska sielläkin nämä olisivat aivan loistavat. Päädyin kuitenkin laittamaan korit eteisen komeroon, sillä eteinen on kodin käyntikortti ja meidän liukkari ei ole aina ollut kovin katseenkestävässä kunnossa. Kun tuota vaatetta ja kenkää vain kertyy niin tuhottoman paljon nelihenkisessä perheessä. Mutta nyt kelpaa avata komeron ovet sillä näitä koreja ei tarvitse piilotella. 

SmartStore Basket -säilytyskoreja saa tavarataloista. Verkkokaupoista ainakin Anttila, Kodin1 ja Kärkkäinen toimittavat näitä koreja. 


Ihanaa Lucianpäivää! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...