torstai 10. syyskuuta 2015

Syksyn trendit esillä Lennolin sisustusillassa

 Kävimme pari viikkoa sitten koulusta päin Jalasjärvellä Lennolin tehtaanmyymälässä. Lennol järjesti kaikille avoimen sisustusillan, jossa pääsimme kuulemaan syksyn trendeistä ja tekemään normaalia edullisempia ostoksia. Myymälässä oli esillä mm. Lennolin oman suunnittelijan Tarja Suvisalmen uusi Lumikuningatar-kuosi (kuvassa alla), joka sopii ihanasti talviseen kotiin. 

Oli myös senkin puolesta kiva tutustua tehtaanmyymälään, koska luokkakaverini Maija on ollut sitä somistamassa. Kauniisti oli tuotteet esillä. Olen niin ylpeä meidän luokasta. Viime ja tällä viikolla olemme porukalla laittaneet yhden sisustusliikkeen uudet tilat kuntoon. Instassa siitä olikin jo pieni vihje. ;) Ja ehkä myöhemmin syksyllä lisää aiheesta blogissa. 

Mutta nyt ensin kurkistus Lennolin tehtaanmyymälään. Tästä hyllystä lähti yksi tyyny omaan kotiini. Jäin myös haikailemaan Swarovskin kristalleilla koristeltujen harmaiden käsipyyhkeiden perään. 

Myymälän Kylie at Home -valikoima saa blingiharakan lähes sekoamaan.
Syksyn mallistossa on myös graafisempaa linjaa.

Lennolin tehtaanmyymälästä saa nykyään myös Virvatulen valaisimia ja muutakin piensisustustavaraa.Seuraavat kuvat nappasin sisustusillan powerpoint-esityksestä, joten kuvien laatu ei ole kaksinen, mutta näette missä mennään tänä syksynä. Eli ruskeita sävyjä, tummansinistä ja luumua olisi ainakin tarjolla.

Kiitos Lennolille mielenkiintoisesta illasta ja inspiraatiosta! :)

Huomenna suuntaan koulukaverien kanssa Habitareen. Kuvia on tulossa huomenna Instagramiin ja myöhemmin myös postausta blogiin.  


Hyvää loppuviikkoa! <3 

14 kommenttia:

 1. Oih <3 Kylien tyynyt on kauneimpia mitä tiedän. Harmi kun täälläpäin ei ole mitään myymälää missä näitä voisi ihastella livenä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kyllä onki. <3 No voi harmi etteivät ole rantautuneet sinne suunnalle. :/

   Poista
 2. Ihania! Voiko näitä tilata mistään, tai mistä ylipäätänsä voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lennolilla on verkkokaupassa osa tuotteista. Tehtaanmyymälässä Jalasjärvellä on hyvä valikoima ja jälleenmyyjiä on ympäri Suomen. :)

   Poista
 3. Ihania bling bling tyynyjä ❤️ Tälläiset olisi ihana ostaa makuuhuoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Blingityynyt ovat parhaimmillaan makkarissa. <3

   Poista
 4. Aivan ihaniahan nämä on, ei vaan harmi pysty nyt hankkimaan sisustusostokset on minimissään tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
 5. Ihana paikka, pari viikkoa sitten kanssa poikettiin. Harmaat pyyhkeet lähti matkaan ja Kylien lakanat, tyynyliinat ja runner, kutsuivat, ei voinut kyllä olla ostamatta. Kai huomasit nämä kaikki Kyliet siellä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pääsit shoppaan. :) Katsoin kyllä Kyliet melko tarkkaan, mutta ei ollut nyt tarvetta ostaa niitä. Meillä alkaa olla jo aika monta Kyllityynyä, mut runner olis viel kiva.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...