maanantai 21. syyskuuta 2015

Mikä kiinnosti Habitaressa

Anteeksi, kun postausvälini venyi jälleen luvattua pidemmäksi. Olen tilannut vuorokauteen lisää tunteja, mutta niitä odotellessa täytyy vain yrittää tasapainoilla. Tässä kuitenkin lupaamani toinen katsaus Habitareen. Ammatillisessa mielessä katselin messuilla vähän kaikkea sillä silmällä, että saisin käsityksen mikä nyt on IN ja mitä uutta on tarjolla. 

Henkilökohtaisesti minua kiinnosti tänä vuonna mm. ruokailuryhmät, sillä haaveilen uudesta ruokapöydästä. Habitare-messuilla olikin paljon upeita ruokailuryhmiä, mutta täysin haaveitani vastaavaa pöytää en löytänyt. Upeita tuoleja löytyi sitäkin enemmän. Ruokapöydissä näyttää olevan vallalla rouhea puu, mutta lasiakin näkyi.Erilaiset seinäpinnat ovat minusta todella kiinnostavia, joten niitä tuli jälleen bongailtua. Dekotuotteella oli esillä mm. makeita nahkalaattoja ja Mannerlaatta Oy esitteli ekologisia 3D-sisustuspaneeleja. Akustiikkatuotteita oli myös tällä kertaa mukavasti esillä. Akustiikkaan kannattaisi kiinnittää nykyistä enemmän huomiota, nyt kun korkeat olohuoneet ovat pikemminkin sääntö kuin poikkeus. 


Aadan osasto oli jo viime vuonna suosikkejani ja tälläkin kertaa siellä oli paljon ihasteltavaa.AmandaB:n osastolla pääsi joulutunnelmaan. Oioi!
Pakko vielä mainita Stefan Lindforsin suunnittelemat kiukaat. Niitä oli esillä jo kesällä asuntomessuilla. Kiukaat ovat... no sanotaanko, että todella erikoisen erilaisia. Punaiset versiot eivät varmaankaan jätä ketään kylmäksi. Mutta minun täytyy vielä vähän sulatella. ;))
Mukavaa viikkoa! :)

11 kommenttia:

 1. Ihania ruokailuryhmiä ❤️ Vitsi miten houkutteleva Amanda B osasto on ollut ❤️ Mukavaa alkanutta viikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AmandaB:llä oli kyllä herkullinen osasto. <3 Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Thank you for that post!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus jälleen kerran!❤ 3D seinät olivat ihanan herkullisen näköisiä ja rakastuin muutamiin ruokaryhmä ideoihin! Iloista viikon jatkoa sinulle, olet ihana!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Noita 3d-seiniä tekisi mieli kokeilla jonnekin. Edes joskus johonkin asiakaskohteeseen. ;) Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Hei, osaatko sanoa, kenen valmistajan/myyjän tuolit ovat nuo upeat mustat nahkaiset ruokapöydän tuolit (viides kuva)? Kävin itsekin messuilla ja ne jäi mieleen, mutta mistähän noita osaisi etsiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! En kyllä valitettavasti muista mikä osasto tuo oli. :/ Ilmoitan jos saan selville. Ne on hienot. <3

   Poista
 5. Moikka! Mä myös kyselisin, satutko muistamaan myyjää/valmistajaa noille isoille vaaleille ruokatuoleille (kuvassa 3) ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tuo ruokailuryhmä oli Aada Sisustuksen osastolla. :)

   Poista
 6. Moikka! mä kyselisin myös, satutko muistamaan myyjää/osastoa noilla vaaleille isoille ruokatuoleille (kuvassa 3) ? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...