lauantai 12. syyskuuta 2015

Habitare 2015 - ValoLightEilinen päivä kului mukavissa merkeissä luokkakavereiden kanssa Habitare-messuilla. Messuaika vain ei tahtonut riittää ja jotain juttuja ehdin katsomaan turhan hätäisesti. Erityisesti pidin tänä vuonna ValoLight-osastosta ja siksi päätinkin aloittaa messupostailut näistä upeista uutuusvalaisimista. Joukossa oli myös vanhoja tuttuja, mutta messuilla oli todella paljon ihan uusia yrityksiä ja uusia valaisinmalleja. Uutuuksien joukossa oli ilahduttavan paljon kotimaista designia.

Ensimmäisessä kuvassa on Elitevalaisimien ihanat blingivalaisimet, jotka kelpuuttaisin mieluusti meidänkin kotiin. Muita suosikkejani oli Sessakin valaisinosasto ja Omanan himmelitekniikalla valmistetut kattovalaisimet. Airamin seinävalaisimet jäivät mieleen, sillä ne voi näppärästi maalata seinän sävyyn sopiviksi. Harri Koskisen Valoartelle suunnittelema Korona-valaisin ihastutti minua tyylikkyydellään ja  muunneltavuudellaan. Valaisimissa näkyi paljon kuparinsävyjä, betonia ja puuta.

Löytyykö näistä teille uusia ihastuksia?

  Habitare on avoinna vielä huomenna sunnuntaina. Sinne vain inspiroitumaan! Postaan vielä ensi viikolla ainakin yhden Habitarejutun, jossa esittelen lisää suosikkejani messuilta.

Rentoa lauantai-iltaa! 


7 kommenttia:

 1. Onpa kyllä veikeitä valaisimia. Minulle tuo valaisimen valitseminen on aina jotenkin vaikeaa! Olisipa ollut ihana itsekin päästä messuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä monta mielenkiintoista uutuutta. Ja runsaasti kotimaista designia. Se on hienoa. :) Vaikea on tosiaan valita kaikista maailman ihanista valaisimista.

   Poista
 2. Minäkin ihastuin tuohon Elitevalaisimien blingivalaisimeen :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastuin tuohon Elitevalaisimien blingivalaisimeen :)

  VastaaPoista
 4. ihania valaisimia. Monta kyllä kelpuuttaisin meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. :) Hienoja uutuuksia oli. Ja parasta että oli paljon kotimaista suunnittelua.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...