maanantai 24. elokuuta 2015

Hurmaava sisustus- ja lifestyleliike Zico´s

 Viime viikolla päätimme muutaman koulukaverini kanssa lähteä tutustumaan Kurikan keskustaan hiljattain avattuun sisustusliikkeeseen. Sisustus- ja lifestyleliike Zico´s todellakin oli tutustumisen arvoinen. Onneksi minulla sattui olla kamera mukana. Pidin sekä myymälän valikoimasta että tuotteiden esillepanosta. Zicosin hyllyiltä löytyy paljon skandinaavisia ja rouheampiakin tuotteita: betonia, puuta ja pellavaa, kynttilöitä syksyisissä väreissä sekä erittäin kattava valikoima Nicolas Vahén herkkuja. 

Oli myös hauska kuulla, että Zicosin yrittäjä Piia on saman artesaanikoulun kasvatti kuin minäkin. Piia päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja perusti ihanan sisustusmyymälän. Hän kertoi avaavansa syksyn aikana myös verkkokaupan, joten pysykäähän kuulolla. Piian blogi Zico´s home löytyy täältä. Toivon menestystä uudelle yritykselle!
Luokkakaverini tekivät hyviä löytöjä, enkä minäkään lähtenyt aivan tyhjin käsin.Zicosin kanssa samoissa tiloissa toimii romanttisempaan tyyliin suuntautunut Sisustus Ruufus.
Shoppailun päätteeksi voi nauttia tunnelmallisen Kahvila Kropsun antimista.Zico´s, Sisustus Ruufus ja Kahvila Kropsu löytyvät osoitteesta Keskuspuistikko 17, Kurikka. Ohikulkijoille tiedoksi, että 3-tieltä ei ole pitkä matka poiketa Kurikan keskustaan. 


Kivaa viikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Kivalle näyttää tuotteet ja niin nätisti laitettu esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin tosi kiva esillepano. Harkot pöydänjalkoina ym. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Löytyy varmasti teillekin vaikka mitä. :)

   Poista
 3. Voi veljet minkä blogin bongasin kreivin aikaan!!! VAU.
  Olemme juuri muuttamassa ja nyt olen inspiraatiota pullollaan, sinulla on aivan mahtava maku!

  Olisin kiitollinen, mikäli vastaisit muutamaan kysymykseeni; mistä olet hankkinut olohuoneen verhosi ja mistä tv-taso(t) on hankittu? Varmaan tuhat kertaa kysytty samat kysymykset, peukut pystyyn että vastaat! :D


  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tämä kommentti ilahdutti tosi paljon. <3 <3 Tsemppiä muuttoon! :)
   Verhot olen hankkinut Jotexilta. Tuota samaa ei taida enää saada, mutta sielä on yksi aika samantapainen. Tuo on sellaista hieman ryppypintaista kiiltävää onkohan polyesteriä. Tv-taso on Ikean Bestå-sarjaa, mutta olen kuullut, että tätä matalaa mallia ei ilmeisest saa vaan nykyään on vähän korkeampi malli. Ei näistä vastauksista valitettavasti tainnut olla apua.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...