tiistai 11. elokuuta 2015

Asuntomessusuosikkini osa 1: Mustavalkoista eleganssia

Asuntomessuilta ei tällä kertaa löytynyt yhtä suosikkia ylitse muiden, vaan ihastuin useampaan kohteeseen. Valitsin postauksia varten neljä upeaa kotia, mutta karsinta oli vaikeaa. Tässä ensimmäisessä postauksessa esittelen kaksi suosikkikohdettani ja seuraavassa postauksessa loput kaksi.

Näitä kahta messukohdetta yhdistää ylellinen, mustavalkoinen eleganssi. Mahdollisesti löydätte jotain muitakin yhteneväisyyksiä, kuten esimerkiksi Balmuirin ihanat tekstiilit. Pakko mainita, että kuvaaminen messuilla oli tällä kertaa todella haasteellista, kun talot olivat tupaten täynnä ihmisiä ja niissä kuljettiin jonossa peräkanaa. En paljoa ehtinyt tsuumailla kuvakulmia. Ilmeisesti satuimme messuille juuri yhtenä vilkkaimmista päivistä. Mutta onneksi onnistuin saamaan edes muutaman julkaisukelpoisenkin kuvan. Messuseurana minulla oli Sisustussuunnittelu Mäkelä&Roosin Nina. Sain messuista todella paljon enemmän irti ammattilaisen seurassa. Kiitos Ninalle! 


Lakkalaine
Sisustussuunnittelija: Sanna Pänkäläinen/Vepsäläinen

Inspired by love -blogin Sannan suunnittelema sisustus oli varmasti monen messuvieraan suosikki. Upea Lakka-kivitalo oli myös Kivistön messualueen suurin ja herätti minussakin ihastusta heti sisäänkäynnistä lähtien. Tässä kohteessa tykkäsin myös pohjaratkaisusta todella paljon. Innostuin myös ihanista designklassikoista ja kromisista piensisustustavaroista. Talo kuin unelma!


 Urban Villa 1
Sisustussuunnittelija: Iisa Strand

Iisa Strand on yksi suunnittelijaidoleistani. Olen ihaillut hänen töitään jo vuosia, joten odotin Urban Villan näkemistä innolla. Iisan tyyli on hienostunut ja klassinen. Tässä kohteessa minua viehätti erityisesti kauniin harmoninen värimaailma, tummat kylpytilat ja upeat taulut. Kaikki valinnat oli tehty hyvällä maulla.Mitäs tykkäsitte näistä messukohteista? Oliko oma suosikkisi joku aivan muu?

Loppuviikosta julkaisen messupostauksen osa 2. 


Mukavia hellepäiviä! :)

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...