keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kurkistus Lennolin syysmallistoon


*blogiyhteistyö*

 Vaikka kesä ei ole vielä kunnolla alkanutkaan, niin haluan esitellä teille jo tässä vaiheessa muutamia syksyn uutuuksia. Pääsin nimittäin viime kuussa tutustumaan Lennolin jälleenmyyjille suunnattuun showroomiin Jalasjärven Jokipiissä. Myyntinäyttely sijaitsee vanhassa, tunnelmallisessa meijerirakennuksessa. Samassa pihapiirissä on Lennolin toimitusjohtajan Pirjo Pystykoski-Sopasen upea koti. Kannattaa kurkata Pirjon kodin kuvat uusimmasta Meidän Talo -lehdestä. Minä ostin lehden juhannuslukemiseksi mökille.

Lennolin showroomin on työharjoittelunsa aikana suunnitellut ja toteuttanut koulukaverini Maija (sisustussartesaaniopiskelija) yhdessä toisen harjoittelijan Jennin (tekstiili- ja vaatetustekniikan insinööriopiskelija) kanssa. Lopputulos on todella onnistunut, mutta Maijan tuntien osasin odottaakin jotain huikeaa. Näistä idearikkaista puuhanaisista kuulette varmasti vielä. 

Ottakaa mukava asento ja inspiroitukaa. Kuvia on paljon! 
Showroomin alkupäässä oli esillä tämän kevään uutuuksia, joihin kuuluvat mm. viehättävät Isolde-perhostyynyt ja Lintu-lakanat. Pääasiassa Lennolin myyntinäyttely keskittyi syksyn uutuuksiin, jotka ihastuttivat minua kauniilla ruskan sävyillään. Kiinnittäkää myös huomiota tuotteiden kekseliääseen esillepanoon. Vanhat huonekalut, uudet tekstiilit, rouheus ja blingbling sulautuvat hyvin yhteen. 
Akustiikkapaneelitkin voivat olla näyttävä sisustuselementti, kuten ylläolevasta kuvasta voimme todeta.

Lennolin tuotanto laajeni keväällä, kun se osti Alavuden Varjostimen. Tässä kookkaassa kattovalaisimessa on kivasti trash design -henkeä, sillä varjostimet on tehty silkkikankaiden pakkausmateriaaleista. Luokkakaverini Maija keksi yhdistellä erikokoisista varjostimista näyttävän kokonaisuuden. Mielenkiinnolla odotan millaisia valaisimia Lennolin ja Alavuden Varjostimen yhdistyminen tuo tullessaan.Mitäs tykkäsitte showroomista ja Lennolin syysuutuuksista? :)


Toivottelen jo tässä vaiheessa:
OIKEIN IHANAA JA RAUHALLISTA JUHANNUSTA! <3 


9 kommenttia:

 1. Wau! Miten ihania juttuja! Nuo timanttinapein somistetu oli suosikkeja ja tietty löytyi muitakin. Keksin juuri, että hei heitänpä valkoiseksi maalatut risut partsilta ensi juhlissa pöytään pitsiliinan päälle, näytti tosi hyvältä:) Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Showroom oli kyllä upea. Kuvat eivät tee oikeutta. Tuotteet tietysti myös ihania. <3 Timanttinapit tietty munkin suosikkeja. :))

   Poista
 2. Upeita tekstiilejä, yritin eilen etsiskellä verkkokaupasta noita juttuja joita esittelit ed.postauksessa, mutta ovat tainneet mennä kuin kuumille kiville, en nimittäin löytänyt mitään haluamaani :)
  Ihanaa juhannusta Teidän perheelle <3
  -tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä kaikkia Kylie-tuotteita alunperinkään ollut siellä verkkokaupassa. Kannattaa kysellä Lennolin tehtaanmyymälästä tai jälleenmyyjiltä. Ihanaa viikkoa! <3

   Poista
 3. Upeita tekstiilejä, yritin eilen etsiskellä verkkokaupasta noita juttuja joita esittelit ed.postauksessa, mutta ovat tainneet mennä kuin kuumille kiville, en nimittäin löytänyt mitään haluamaani :)
  Ihanaa juhannusta Teidän perheelle <3
  -tuisku

  VastaaPoista
 4. Ihania kaikki :) Hyvää juhannusta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Lennol osaa! <3 Ihanaa heinäkuuta sinulle!

   Poista
 5. Pakko kysyö vaikka ei tähän postaukseen liity, mutta mistä olette kenties ostanu sen olohuoneessa yhdellä seinällä olevan tapetin? :)

  T. Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se valkoinen tapetti on K-raudasta ja Eco White -mallistosta.<3 En ole varma vieläkö sitä saa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...