perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kinnarpsin kauniit julkitilakalusteet

 Olen koko kevään työharjoittelussa Sisustussuunnittelu Mäkelä&Roosilla. Viisi viikkoa harjoittelua on jo takana ja viisi viikkoa (onneksi) vielä edessä. Viikot kuluvat liian nopeasti, mistä voi päätellä, että olen viihtynyt harjoittelupaikassani todella hyvin. Lyhyessä ajassa olen oppinut uskomattoman paljon uutta, nähnyt monenlaisia sisustusprojekteja ja päässyt itsekkin suunnittelemaan mm. kodikkaampaa ilmettä toimistotiloihin. Toivottavasti Mäkelä&Roosin naisten ammattitaidosta ja asenteesta edes ripaus tarttuisi minuunkin.

Mäkelä&Roos toimii Euroopan suurimman toimistokalustevalmistajan, Kinnarpsin, jälleenmyyjänä. Olen onnekas, sillä pääsin tällä viikolla työharjoittelupomojeni mukana Helsinkiin Kinnarps Oy:n pääkonttorille, jonka yhteydessä on myös upea showroom. Sain luvan kuvata Kinnarpsin tyylikkäitä kalusteita blogiini. Julkitila- ja toimistokalusteet eivät mielestäni enää kauniimpia voi olla. Oletteko samaa mieltä? Onko Kinnarpsin kalusteet teille tuttuja?


Ensimmäisten kuvien vihreä kokonaisuus sekä harmaa/lila ryhmä olivat omat suosikkini. Monet Kinnarpsin kalusteet ja kokonaisuudet saivat minut huokailemaan upeiden värien, kekseliään muotoilun sekä tyylikkään näytteilleasettelun ansiosta. Showroomissa oli tietysti paljon myös perinteisiä toimistotuoleja ja -pöytiä, mutta haluan esitellä teille näitä sisustuksellisempia kalusteita, joista monet sopisivat mielestäni hyvin myös yksityiskoteihin. 
Kinnarpsin colorstudio eli kangas- ja värimalleja sisältävä seinäke on kuin karkkikauppa. Sitä käytän itsekkin lähes päivittäin työharjoittelussani.

Tällaisten kalusteiden keskellä ei voi kuin inspiroitua. 
Kiitos Kinnarpsille vieraanvaraisuudesta!


Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni! :)


P.S. Muistattehan osallistua keväiseen arvontaani, joka päättyy lauantai-iltana.

7 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja hauskoja yksityiskohtia
  -tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuisku! :) Näitä kalusteita oli hauska kuvata. Koko ajan löysin uusia kuvakulmia. :)

   Poista
 2. Kylläpä on upean näköisiä ja kattava mallisto. Värit ja muodot otettu haltuun, kivoja kuvia!
  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinnarpsin kalusteet on upeita ja kangasvalikoimakin valtavan laaja. :) Kiitos kommentista! Kivaa viikkoa ja vappua!

   Poista
 3. Hyviä kuvia ja ihania värejä :) Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Mukaava viikkoa ja iloista vappua! :)

   Poista
 4. Love the spaces you have shared. I really like all the colors in the rooms. The chairs are unique and look very comfy. I wish you best of luck during your internship you are very talented, i love seeing more of your work.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...