lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kaipaatko apua kodin sisustuksen päivittämiseen?

Nyt on niin hyvä fiilis!
Koulunpenkin kuluttaminen on tältä keväältä ohi. Maanantaina suuntaan innolla työharjoitteluun, joka kestääkin sitten kesälomaan asti. Eilen saimme arvioinnit ja palautteen opettajilta ja sainkin sen verran hyvää palautetta, että sen voimalla jaksaa taas uskoa olevansa oikealla alalla. :) 

 Jos kaipaat apua sisustusasioissa, niin minä olen käytettävissä. Teen opiskeluaikana asiakastöitä, eli sisustus- ja tilasuunnittelua, opiskelijoiden perustaman artesaaniosuuskunnan kautta. Osuuskunta hoitaa laskutuksen ja muut paperihommat, ja me opiskelijat voimme osuuskunnan avulla kasvattaa ammattitaitoamme ja harjoitella samalla ihan oikeaa yritystoimintaa. Aivan loistava systeemi.
 
Jos suunnittelukohde sijaitsee välillä Vaasa - Seinäjoki voin tulla käymään ihan paikan päällä, mutta kaukaisempienkin kohteiden suunnittelu onnistuu yleensä hyvin etänä. Sisustuspulmasi voi olla pieni tai suuri. Monesti ajatellaan, että suunnittelijaan voi ottaa yhteyttä vasta, kun on tarvetta uudistaa koko asunto, mutta näinhän se ei ole. Ehkä kaipaat esimerkiksi kodin tekstiilien päivittämistä tai yhden huoneen uudistamista ja ammattilaisen, tai tässä tapauksessa tulevan ammattilaisen, apua näihin päätöksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostiini:  myhomewhitehome@gmail.com, niin teen sinulle tarjouksen (opiskelijatyön hintaan).


Seuraavassa kollaasissa on otteita sisustussuunnitelmasta, jonka tein koulutyönä kuvitteellisen nelihenkisen perheen omakotitaloon. Suunnitelmaan kuului pintamateriaalit ja kiintokalusteet. Irtokalusteita ja tekstiilejä ei tähän suunnitelmaan tarvinnut valita. Tehtävässä ei ollut tarkempia rajauksia esim. asukkaiden lempivärien suhteen, joten halusin tehdä vaalean ja raikkaan sisustuksen, johon voi tarvittaessa lisätä väriä juuri irtokalusteilla ja tekstiileillä. Tärkeintä tietysti on, että sisustuksesta tulee asukkaiden näköinen.  Kuvat on lainattu valmistajien sivuilta.Oletko sinä käyttänyt tai voisitko ajatella käyttäväsi sisustussuunnittelijan palveluja ja millaisessa "sisustusongelmassa"? Mielelläni lukisin kokemuksistanne.


Keväällä ja kesällä minulla onkin enemmän aikaa asiakastöille ja toivottavasti myös blogillekin. Kohta tosin alkaa pihatyöt, ikkunoiden pesu ja muut pakolliset keväthommat, mutta sisustamiselle täytyy myös aina jäädä aikaa. :)


Mukavaa viikonloppua!

 

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Kuulostaa hyvältä tuo systeemi, että pääsette helposti tekemään asiakastöitä jo opiskeluaikana. Ja tuo suunnitelma näyttää tosi kivalta, varsinkin vähän erilaiset pintamateriaalit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuuskunta on kyllä mainio ja itse olen myös hallituksessa. :) Kiitos kommentista! Voisin melkeinpä toteuttaa tuon suunnitelman omaankin taloon jos rakennettaisiin. ;)

   Poista
 2. Hieno suoritus, kun keät on vasta tässä vaiheessa. Ihana tuo valkoinen saunasuunnitelma. Olen niin haaveillut mustasta saunasta, mutta nyt pistit suunnitelmat sekaisin. Olisko valkoinen sittenkin pikkusaunaan hyvä. No katotaan:) Mukavaa kevättä sisusutustöiden parissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukavaa tosiaan viettää kevät "oikeissa" hommissa eikä koulun penkillä. :) Valkoinen sauna olisi kyllä upea, mutta käytännöllisyys hieman mietityttää. Voisin silti ottaa meillekin valkoisen saunan. <3

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä! <3 Tsemppiä kevääseen, asiakkaasi saavat takuuvarmasti ammattitaitoisen sisustussuunnittelijan palveluita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! :) Kaikkeni kyllä annan näille hommille. <3

   Poista
 4. Minun appivanhemmat laittavat koko kodin uusiksi ja yrittivät ensin itse, mutta palkkasivat sitten suunnittelijan. Sanoivat, että ei olisi tullut mitään jos eivät olisi suunnitelijaa ottaneet. Iso säästö ajassa ja vaivassa ja jos ei ole omasta tyylistä varma niin on todella hyvä sijoitus. Nuo tulikiven kiukaat ovat ihania! Me laitoimme juuri sumu e:n uuteen saunaamme, käypä kurkkaamassa:

  http://littlemrsfinland.blogspot.fi/2015/03/siivousta-saunaa-ja-mielikuvien.html

  Ja onnea tulevaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän sauna on ihana! <3 Harvemmin sitä varmaankaan kukaan katuu että on käyttänyt suunnittelijaa. :) Rahaakin voi säästyä kun ei tule niin helposti virheostoksia. Kiitos onnitteluista! :)

   Poista
 5. Oot kyllä semmonen supersisustaja että varmasti asiakkaita piisaa! <3 ihanaa kun pääset toteuttaa tätä unelmaa kunnolla. Ihan sun työ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Tää on niin parasta, kun saa tehdä sitä mitä rakastaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...