tiistai 10. maaliskuuta 2015

Hillityt väriläiskät

"Joka kevät minut valtaa vastustamatta halu olla valkovuokko", kirjoitti lempirunoilijani Tommy Tabermann. 
Minut taas valtaa joka kevät vastustamaton halu kokeilla jotain raikasta ja heleää väriä edes ihan vähäsen. Tämä kevät ei ole poikkeus. Vaikka valkoinen (ripauksella harmaata) on minun juttuni ja suurin rakkauteni värien maailmassa, niin välillä sitä vain kaipaa vaihtelua ja piristystä. Ainakin keväisin. Ainakin joksikin aikaa. Kunnes taas palaan valkoiseen. ;)

Lisäsin hillittyjä väriläiskiä olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Parin viikon takaisella Tampereen reissulla löysin täydellisen sävyiset vaaleanlilat kynttilät ja upeat hortensiat. Molemmat ovat Sia-merkkisiä ja löydöt tein Sisustus Lilistä. Ostin kaksi lilaa ja yhden hopeanharmaan kukkasen. Hortensioissa on hopeaharakan silmiä hivelevää kimalletta. Olkkarin sohvalta löytyy myös pienet väriläiskät viime keväänä ostamieni lilojen tyynynpäällisten muodossa. Myös perhoset kuuluvat tänä vuonna kevätsisustukseeni. Kynttiläkoriste on AmandaB:ltä.


 

 

  


Meniköhän väri-ilotteluni jo aivan överiksi. ;))
Mitkäs ovat teidän kodeissa kevätvärit tänä vuonna?


Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

18 kommenttia:

 1. Kauniit värit ja minusta olet laittanut sopivasti esille. Itse tykkään juurikin tuoda väriä kukilla ja kynttilöillä, kun ne on hetken aikaa eikä takuulla ehdi kyllästyä. Nätiltä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen saamaa mieltä. Kynttilöillä ja kukilla saa pieniä väriläiskiä eikä väriin tarvitse sitoutua pidemmäksi aikaa jos ei halua. ;)

   Poista
 2. I like the subtle color pops around your apartment. I really like the blush elements around your place, a little reminder of spring.

  VastaaPoista
 3. Kauniita väriläiskiä ja sopii tyyliisi :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit ja sopii teille tuo lila! <3 Ihanat kynttilätkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tykkään varsinkin noista kynttilöistä ja hortensioista. <3 Täällä ne seilaavat paikasta toiseen. ;))

   Poista
 5. Kauniita värejä! Nuo vaaleanpunaiset kynttilät ovat ihanat noiden hopeisten kynttilänjalkojen kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! :) Siirsinkin kynttilät toisiin kynttilänjalkoihin, mutta sopivat hyvin myös noihin Pentikin mitkä on kuvissa.

   Poista
 6. Kaunis sävy.. Oon miettiny vaaleanpunaista. Eipä sitä varmaan kuitenkaan uskalla kokeilla. On niin kesken kaikki sisustus tällä hetkellä kaikkien remonttien vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehtiihän sitä kokeilla vielä myöhemminkin kesällä. :)

   Poista
 7. Kauniit värit! :) Täällä mennään toistaiseksi vaaleanpunaisella! Mietinnässä olohuoneen kokonaisvaltainen muutos, katsotaan koska toteutetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! :) Vaalea roosa kiinnostaa hieman minuakin. Innolla odotan teidän muutosta. :)

   Poista
 8. Kyllä nyt meni ööveriksi.. : D No ei vaiskaan, näyttää erittäin sievältä. <3

  VastaaPoista
 9. Kaunista kevättunnelmaa teillä. Täälläkin vaalea lila värinä. Mistä ruokapöydällä olevat kynttilät ovat? Katselin jossakin samantyylisiä, mutta en muista missä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...