torstai 12. helmikuuta 2015

Kurkistus peiliin ja arvonnan voittajaNiin se vain flunssa iski minuunkin ja kuume oli toissapäivänä niin korkea etten ole hetkeen ollut yhtä heikossa kunnossa. Mutta nyt alan taas olla elävien kirjoissa ja huomenna yritän jaksaa kouluunkin. Arvonnan suorittaminenkin hieman siirtyi, joten pahoittelut siitä. Mutta ennen kuin paljastan voittajan niin kurkistetaan hieman peiliin.

Muistatte varmaan kun taannoin kyselin mielipidettänne mitä laittaisin eteisen/käytävän lipaston taakse seinälle. Kiitos vielä runsaista kommenteistanne! Eräs lukija ehdottikin tätä peiliä, jonka sitten lopulta hankin. Olin jo itsekkin alkanut sitä katsella sillä silmällä. Kyseessä on saman Jyskin Rude-sarjan peili, josta meillä on se suurempi versio eteisessä vaatekomeroa vastapäätä. Lipaston taakse päädyin hankkimaan pienemmän ovaalin mallisen version. Se iso peili olisi ollut liian pitkä suhteessa lipastoon. Toisaalta on ihan kiva etteivät peilit ole täysin samanlaiset, mutta kuitenkin ovat samaa sarjaa.
En vielä tiedä laitammeko peilin pystyyn vai vaakaan. Sitä täytyy tuumailla ja mallailla. Meillä tunnetusti aina kestää kaikki tällaiset asennushommat. ;) Ehkä otankin itse poran kauniiseen käteen ja ruuvaan peilin seinään. Akkuporakonetta on tullut viime aikoina koulussakin käyteltyä ahkerasti. 

 Haaveissani on, että jossain vaiheessa hankkisin kaksi samanlaista pöytävalaisinta peilin molemmin puolin. Mitäs kuulostaa?

Ja sitten siihen arvontaan...
ChineseTea.fi-tuotepaketin voitti....
NINNI
Otan sinuun yhteyttä.

Paljon onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! :)

14 kommenttia:

 1. Mä en oo edes tiennyt tosta vaihtoehdosta, mullahan on kanssa se sama isompi peili ja oon miettinyt, että tuo olisi kiva myös pienempänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko tämä kovin kauaa edes ollut myynnissä, mutta tosi kiva peili. :)

   Poista
 2. Hyvä valinta minustakin! <3

  Halusin jakaa sinulle Elämäsi Aakkoset -haasteen. :) Haasteessa ei ole virallisia sääntöjä ja sitä saakin soveltaa vapaasti haluamallaan tavalla. :)

  http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/02/elamani-aakkoset

  Ihanaa iltaa ja aurinkoista loppuviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta haasteesta! <3 Olen ollut viime aikoina vähän laiska näiden kanssa, joten katsotaan mitä saan aikaiseksi. ;)

   Poista
 3. Jassoo,tiesi taas rahanmenoa... ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...