keskiviikko 4. helmikuuta 2015

ChineseTea.fi ja BLOGIARVONTAA


*Blogiyhteistyö*


Sain hiljattain tiedustelun kiinnostaisiko minua testata erästä teeuutuutta. Tutustuttuani asiaan, lähdin mielenkiinnolla mukaan. Olen varsinainen kahvin suurkuluttaja, mutta tykkään nauttia myös teetä aina silloin tällöin ja varsinkin iltaisin. Enemmänkin voisin kahvinjuontia korvata terveellisemmällä vihreällä teellä.

Testaamani ChineseTea.fi -tuotteet ovat jotain aivan uutta Suomessa. ChineseTea.fi maahantuo kiinalaisen teen itse, sillä näin he pystyvät varmistamaan tuotteidensa korkean laadun. He kertoivat myös suosivansa Kiinan paikallisia maanviljelijöitä. ChineseTea.fin valikoimaan kuuluu myös näppärä lasitermospullo, joka on Kiinassa varsin yleinen tuote, mutta Suomessa tällaista ei ole aiemmin ollut tarjolla. Tuotteiden pakkauksetkin ovat ilo esteetikon silmälle.
ChineseTea.fi on keskittänyt valikoimansa Kiinan kolmen suosituimman teelajikkeen ympärille: vihreän, mustan ja oolong teen. Teepussit on pakattu kätevään rasiaan, ja mukana on myös selkeät käyttöohjeet:

1. Nosta metallinen suodatin pois lasitermoksesta, laita n. 1 ruokalusikallinen (3g) teelehtiä lasitermoksen pohjalle, ja laita sitten suodatin takaisin paikoilleen.
2. Täytä 3/4 lasitermoksesta 75−80 -asteisella vedellä.
3. Anna teen hautua n. 1−2 minuuttia.
4. Kaada tee suoraan teemukeihin tai muuhun astiaan.
5. Samoista teelehdistä voi hauduttaa teetä monta kertaa, toista kohdat 2−4.


Suosikkimakuni oli oolong, mutta muutkin teelajikkeet olivat oikein maistuvia. Meidän ekaluokkalainenkin tykkää haudutella itselleen vihreää teetä. Teen valmistaminen lasitermoksella on äidinkin mielestä paljon hauskempaa kuin teepussien liottaminen.
Ihastuin kovasti ChineseTea.fin tyylikkääseen lasitermokseen. Teen hauduttamisen lisäksi sitä voi tosiaan käyttää myös termospullona. Tuplalasi pitää juoman lämpimänä pitkään. Voisinkin joskus aamulla ottaa teen mukaan vaikka kouluun.

ChineseTea.fi-tuotteita voitte tilata heidän verkkokaupastaan.


Lopuksi vielä (lisää) hyviä uutisia! 
Sain toisen samanlaisen teepakkauksen arvottavaksi blogissani.  Palkintopaketti sisältää mustan, vihreän ja oolong teen lisäksi myös lasitermoksen. Palkinnon arvo on 36 €.


Arvonnan säännöt: 

Saat yhden arvan kun jätät kommentin. Kerro mikä tilanne tai hetki päivästä on paras teen nauttimiseen.

Kaksi arpaa annan tuttuun tapaan vakituisille lukijoilleni. Eli saat 2 arpaa, kun kommentoit postaustani kertomalla mikä tilanne tai hetki päivästä on paras teen nauttimiseen, ja lisäksi olet rekisteröitynyt julkiseksi lukijakseni Bloggerin kautta tai liityt lukijaksi arvonnan aikana. Painike löytyy sivun oikeasta reunasta kohdasta "Ihanaiset lukijani". Myös Facebookin, Blogilistan, Bloglovinin tai Instagramin kautta Home White Homea seuraavat saavat 2 arpaa. Kerrothan millä tavalla seuraat blogiani!

Anonyymit! Laitattehan tunnistettavan nimimerkin ja mielellään myös sähköpostiosoitteen, jotta tavoitan voittajan nopeasti. 

Arvonta päättyy ti 10.2.2015 klo 20.

Kannattaa myös vierailla ChineseTea.fin Facebook-sivuilla


Onnea kaikille arvontaan! :)


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille!

74 kommenttia:

 1. Paras aika teelle kun muksu päikkäreillä hetki omaa aikaa aah :) facesivua seuraan. tinude(a)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Aamulla aamupuuron ja leipien kanssa. :P Mukana yhdellä arvalla.
  kuiskaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Minä juon teetä aina aamulla ja iltapäivällä, joskus myös illalla. Yhdellä mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 4. Instan (ja muistaakseni myös fb) kautta seuraan! Paras hetki on iltatee :) jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 5. Paras hetki teelle on sellainen aamu ( päivä ), kun ei ole mihinkään kiirettä ja voi nauttia sen omassa keittiössä. Seuraan blogiasi facebookissa ja instagramissa.
  janikaa93@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Paras teehetki on illalla

  VastaaPoista
 7. Paras aika teen nauttimiseen on illalla, takkatulen edessä. Seuraan bloglovinista eli kahdella mukana!

  VastaaPoista
 8. Nykyään juon teetä lähinnä vain iltaisin :) Kahdella arvalla mukana!
  nonnuli@live.fi

  VastaaPoista
 9. Iltatee. Kahdella mukana. Facessa seuraan.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Yleensä illalla juon teetä samalla kun katson jotakin ohjelmaa tvstä :) sposti: ksenia.kukkonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 11. Bloggerin kautta lueskelen ja paras aika nauttia teetä on iltaisin. Aamuisin kittaan aina kahvia.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Paras hetki on mikä tahansa hetki päivässä, jolloin kaipaa pysähtymistä ja energiaa. Teeaddiktina en koskaan kieltäydy kupillisesta ;)

  tiia.aziz@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Paras teehetki on joka hetki. Kahvia juon yleensä, mutta joka kerta kun saan pahaa kahvia, tuumailen, että teestä ei saa pahaa millään. Ulkomailla juon aina teetä. Seuraan facen kautta blogiasi, joten kaksi arpaa täällä :) Terhi
  terhi.rummukainen@turunakk.fi

  VastaaPoista
 14. Paras teehetki on päivällä lasten päikkäri aikaan tai illalla kun lapset on saatu nukutettua :) tiia.leijavuori@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Paras teehetki on illalla kun rauhottuu katsomaan vaikka telkkaria :) bloglovinin kautta luen. :)
  ronja.1997@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Paras aika teen juomiseen on silloin kun lapset ovat menneet yöunille. Saa ihan rauhassa nauttia teestä ja hiljaisuudesta..elämän pieniä iloja :) niinasalminen88@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Illalla sohvalla peiton alla villasukat jalassa:)

  Kaksi arpaa, talonpuolikas@outlook.com

  VastaaPoista
 18. Yleensä aamulla tulee juotua kahvia ja teetä mieluiten sitten iltaisin :-)
  Ennnim@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Päivän paras hetki, jonka kruunaa hyvä tee, on illalla lasten mentyä nukkumaan. Silloin saa käpertyä sohvan nurkkaan ja nauttia. :) Seuraan blogia bloggerin kautta, eli kahdella arvalla arvontaan.

  VastaaPoista
 20. Aina on hyvä aika teelle! :P Suosikkihetkiä on esim. kun näen ystäviä tai illalla töiden jälkeen kun ei enää ole kiire minnekään. Myös keskellä työpäivää teehetki on ihanan piristävä. :)

  kristah_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Paras hetki teelle on illalla töiden jälkeen kun lösähtää väsyneenä sohvalle. Olin ennen vannoutunut kahvin juoja, mutta kahvi aiheuttaa mulle joka päiväistä närästystä, joten oon nyt siirtynyt teehen.. Olis kiva päästä kokeilemaan näitä uusia teitä ja toi lasipullo on niiin hieno!
  Kahdella arvalla mukana.
  Saijar95@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Oi, minusta on niin ihana hetki teehen kun katselen sohvalta takassa palavia puita ja se mukava rätinä. Oman kullan kainalossa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Thank you for sharing. I am really loving tea. I usually drink green tea while I am at work, it helps curb appetite and let's me stay alert. While I am at work I go for some loose tea from a local tea shop.
  I really like the packaging and the pretty container of the tea you are featuring. Have a lovely rest of the week.

  VastaaPoista
 24. Töistä tulon jälkeen juon teetä ja samalla selaan päivän postit! Kahdella arvalla mukana! - Teija
  teija.kokko@netikka.fi

  VastaaPoista
 25. Illalla sohvan nurkassa kun lapset on nukkumassa :) kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 26. Tee maistuu iltaisin kun takassa on tuli ja itse on sohvalla viltin alla rentoutumassa ❤️ Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 27. Vaihdoin kahvin vihreään teehen viime kesänä 26-vuoden kahvinjuonnin jälkeen. Vihreä tee maistuu pitkin päivää ja ihana olisi kokeilla erilaisia teenhaudutussysteemejä, joten kokeilen onneani kahdella arvalla, lukijana blogissasi :)

  VastaaPoista
 28. Joka hetki on paras teehetki!

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana.
  Onpas ihanan näköiset pakkaukset. Mielestäni paras teehetki on päivällä, kun aamupäivällä on hommat tehty, lounas nautittu , voi aloittaa iltapäivän neulonta hetken nojatuolissa, teekuppi vierellä, nauttien ☆
  -päivi-

  VastaaPoista
 30. Kun pääsen pitkän työpäivän jälkeen kotiin, niin on ihana valmistaa iso kuppi teetä ja istahtaa hetkeksi sohvalle nauttimaan siitä!<3 Kahdella arvalla mukana. (Seuraan blogilistan kautta)

  VastaaPoista
 31. Iltatee päivän paras tee-hetkeni.
  Rauhoittua ja keskittyä rentoutumiseen kiireisen päivän päätteeksi.
  Luen blogia säännöllisesti, kiitos mahdollisuudesta.
  *PLNT* garanbola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Juon teetä 3-4 kertaa päivässä. Aamulla uutisten ääressä heräillen. Töiden jälkeen pitkän ja raskaan päivän jälkeen rentoutuen. Illalla lenkin/kuntosalin jälkeen lämmitellen ja rentoutuen nukkumista varten. Vapaapäivinä tulee juotua se neljäskin kuppi. Tee tuntuu auttavan kaikkeen, niin heräämiseen, rentoutumiseen, lämmittelyyn että nukahtamiseen. Oma teehetki rentouttaa ja rauhoittaa mieltä kummasti.

  Seurailen blogiasi blogilistan kautta myöskin.

  VastaaPoista
 33. Teen nauttimiselle ei ole parasta aikaa. Viikonloppuaamuteet ovat yhtä ihania kuin iltapäiväteet työpäivinä. Aina on hyvä teehetki! :D -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 34. Kahdella arvalla mukana :) Minusta on iltaisin kiva käpertyä viltin alle nauttimaan kuppi kuumaa teetä. tmkuitunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kiva palkinto, minä tykkään nauttia teeni illalla omassa rauhassa, villasukat jalassa kynttilöiden loisteessa, taustalle vielä hiljaista rauhallista musiikkia <3 Mukana arvonnassa kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukana, seuraan blogiasi instagramin kautta :) paras teehetki on mielestäni illalla lapsen nukkumaanlaiton jälkeen, saa omassa rauhassa käpertyä teekupin kanssa sohvalle :)

  laura.elorinne@gmail.com/Laura

  VastaaPoista
 37. Elegantin näköinen härpäke! Minulla on tuolla kaapissa irtoteetä mutta olen kokenut sen juonnin jotenkin vaikeaksi.. Tuo näyttäisi pelastukselta :) 2 mukana , bloggerissa
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana. Paras heti nauttia teetä on iltaisin lempi tv-sarjaa katsellessa :)

  VastaaPoista
 39. 2 arpaa, virallinen lukija. Paras hetki on teelle, kun lapset on saatu nukkumaan ja tulee se hetken rauha päivän päätteeksi. Jotain vain itselle.

  VastaaPoista
 40. Kahdella mukaan arvontaan. :) Paras teehetki on aamulla ennen kuin kukaan muu on herännyt. hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Osallistun yhdellä arvalla. Paras hetki nauttia teetä on, kun koko lapsikatras on ulkoilutettu pihalla pakkasessa ja koko katras köllähtää reporankana päivälevolle. Äiti saa silloin istua sohvalla viltin alla hetken ja nauttia sen teekupposen <3

  VastaaPoista
 42. Illalla,kun kiireisen päivän jälkeen avaa läppärin ja nauttii kupposen kuumaa.
  Yhdellä mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Ilta tee on parasta. Kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 44. Paras aika teelle on illalla, kun kaikki kolme lasta on unten mailla ja itsellä on pieni hetki aikaa rentoutua. Seurailen blogia myös Instan kautta, joten kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 45. Ihana arvonta näin ikuiselle teenystävälle! Paras teehetki on illalla kynttilänvalossa hyvän musan soidessa taustalla.Yhdellä mukana arvonnassa.
  vvip@live.fi

  VastaaPoista
 46. Aamutee aloittaa hellästi päivän ☺. Kadella arvalla mukana. sanna.takkula10@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Iltateetä on ihana nauttia kaikessa rauhassa samalla lukien joko kirjaa tai blogeja. Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 48. Aamutee on ihan paras. Olen juonut nyt vuoden verran vihreää teetä, nam-niin hyvää!
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 49. Aamu, päivä ei lähde käyntiin ilman aamuteetä =). Mukaan yhdellä.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Paras hetki teen juomiseen on ilta. Teehetki on minulle omaa rauhoittumisaikaa. Mukaan kahdella arvalla. Luen bloggerin kautta.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 51. Ihan tylsästi paras hetki on juua teetä kun muksut nukkuu :D
  kaksi arpaa :) mutkumiehaluun at gmail.com

  VastaaPoista
 52. Paras aika teelle on harvinainen; rauhallinen, kiireetön kouluaamu. <3
  Kaksi arpaa, bloggerissa, cittyee(at)gmail.com

  VastaaPoista
 53. Kaksi arpaa! Seurailen bloggerin kautta. Töiden kahvitauolla maistuu tee. :)
  pinkzalmiac@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Iltapäivällä välipalan kanssa :) jenni
  jennij9155@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Juon teetä yleensä iltaisin kaikessa rauhassa nautiskellen.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 56. Paras hetki teen nauttimiseen on illalla kun tulen kotiin pitkän työpäivän jälkeen ja olen tullut jalan läpi myrskyn ja kylmän ilman :) Yhdellä mukana :)

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukana. Olen teen suurkuluttaja kun en juo kahvia. Tee on rentoutumishetkiin sopiva, kun kaivaa esiin jotain kivaa luettavaa.

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukaan :) meillä ilta on teeaikaa.
  Tuo lasitermos on upea!
  millakko ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
 59. Itselle lempparihetkeksi on muodostunut teen juonti sateella kuistilla. Sillon lemppari on piparminttu :) tämä on kehittynyt "minun hetkekseni" 10 vuotta sitten.
  2 mukana !
  Tiamakinen@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Mukana yhdellä arvalla. Juon aamuisin ja pvällä kahvia, mutta iltaisin olen ottanut tavaksi juoda teetä. Rauhallinen iltapalahetki ennen nukkumaan menoa <3 t. Jossukka87 (jossukka87(a)gmail.com)

  VastaaPoista
 61. Kaikista parhain teehetki on nauttia teetä illalla rauhassa tai sitten nauttia teehetkestä ystävän kanssa. Kahdella arvalla mukana:)

  VastaaPoista
 62. Parasta on illaĺla kirjan ääressä♡
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 63. Blogger-lukijana kahdella mukaan. Paras teehetki on aamuisin, kun mies tuo teekupin sänkyyn

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 64. Illalla ennen nukkumaan menoa juon kaikessa rauhassa kupin teetä :) Mukana yhdellä arvalla. Jenni, jenm182@windowslive.com

  VastaaPoista
 65. Illalla villikset jalassa,takkatulen ääressä,mökillä,kylmänä pakkasiltana....rentouttaa ja uni tulee paremmin 😊 heikkinen_sanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Liityin lukijaksi, eli kahdella mennään!

  Paras aika teehetkelle on rauhallinen kiireetön aamu blogeja lukien/kirjoittaen. Jokapäiväisen teehetken vietän kuitenkin illalla rauhoittuen ja pysähtyen ennen nukkumaan menoa.

  VastaaPoista
 67. iltatee parasta, vähän ennen nukkumaanmenoa. maison@luukku.com. yksi arpa.

  VastaaPoista
 68. Illalla juon teetä. Yksi arpa mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Paras hetki aamulla, kun lapset vielä nukkuvat. Aamulla juon aina teetä.
  1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Aamuun kuuluu tee, mutta illallakin tulee joskus juotua.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 71. En ole teen suurkuluttuja.Talvisin,erityisesti kylminä päivinä on kiva käpertyä viltin sisään juomaan teetä.Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 72. Töiden jälkeen, kun on vihdoin aika istahtaa ja rentoutua.
  t. mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 73. Aamutee parvekkeella on luxusta :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Vielä kerkeän mukaan! :) Kahdella arvalla mukana, bloggerin kautta seuraan.
  Paras hetki teelle on aamuisin, kun lapsi ei ole vielä herännyt. Ihana oma pieni hetki.
  ansamaria1(at)gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...