sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Mustavalkoinen pikkuvessaTaannoin lupasin teille näitä pikkuvessan kuvia. Toinen vessamme on kylpyhuoneen ja aikuisten makuuhuoneen välimaastossa eli makkarista pääsee kätevästi veskin läpi kylppäriin. Oma wc makuuhuoneen yhteydessä on kyllä todellista arjen luksusta. 

Tyyliltään tämä mustavalkoinen wc ei ole ihan niin romanttinen kuin toinen vessamme. Rakkausaiheisesta tapetista kuitenkin tulee hieman naisellisempaa ilmettä tännekin. Samaa tapettia oli myös edellisen kotimme vessassa ja edelleen tykkään. Sitä oli onneksi jäänyt sopivan kokoinen pala. Lavuaarin takana on RTV:stä hankittu aaltokuvioinen laatta.

Makuuhuoneen wc on varmasti kotimme hankalin kuvattava. Pieni, ikkunaton ja pimeä koppi tuotti kuvaajalle päänvaivaa. Ja tulipahan kuvattua kamerakin peilin kautta. ;) Kerran aiemmin olen tästä vessasta kuvia julkaissut eikä sen jälkeen ole suurempia muutoksia tapahtunutkaan. Ainoastaan matto ja saippuapumppu ovat vaihtuneet.

Meidän molemmissa vessoissa on samanlainen allaskaappi ja lavuaari, mutta tässä mustavalkoisessa wc:ssä se on hieman lyhyempi ja laatikoissa on jykevät vetimet. Kaikki kiintokalusteemme ovat paikalliselta kalustetoimittajalta.Peilin kautta pieni kurkistus myös makuuhuoneen puolelle. 

Hopeanvärisessä ukkoruukussa säilytetään normaalisti hammasharjoja, mutta riemunkirjavat harjat eivät oikein istuneet näihin kuviin. ;)


Sellainen pikkuvessa meillä. 

Mites teidän viikonloppu on sujunut? 
Joko kävitte asuntomessuilla tai oletteko menossa? En vielä tiedä ehdimmekö tänä vuonna messuille. Kovasti kyllä haluaisin mennä. Onneksi parin vuoden päästä saadaan taas messut tänne meille päin eli Seinäjoelle. 


Mukavaa sunnuntaita! :)

12 kommenttia:

 1. Kiva vessa ja meillekin olisi sopiva tuo kaapisto, koska syvyyttä ei saisi olla liikaa. Paljonko tuossa on syvyys, jos saan udella. Tuo pyyhe on tosi tyylikäs, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä ihan mukava tällaiseksi "arkivessaksi". Kaapiston syvyys on 39cm.

   Poista
 2. Tosi kaunis ja tyylikäs vessa. Tykkään, että sama tyyli yltää kodin joka kolkkaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana!!! ja koostaan huolimatta kuitenkin reilusti säilytystilaa! ja lavuaari taso on kans ihan must ;) varsinainen tehopakkaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Purnukoita tosiaan mahtuu kaappeihin ehkä vähän liikaakin. ;)

   Poista
 4. Näppärä pikkuwc teillä. Tuo tapetti on toki kiva ja "timantit" matossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jen! :) On tuo veski hyvä olemassa. Sinne mahtuu kaikki tarpeellinen.

   Poista
 5. Kaunis on vessa, mutta pakko sanoa että makuuhuoneesta valokuvat pois, vaikuttaa moneen asiaan kun ne on paikassa missä on rakkautta! Myös peilit ja isot kristallit ja timantit pois.. Jotain punaista myös kuuluu olla makuuhuoneessa romantiikan vuoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Makuuhuone on ainut jonne meillä mahtuu nuo tauluhyllyt ja valokuvat. Jotain rakkaimpia kuvia haluan pitää esillä vaikka sitten fengshuin kustannuksella. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...