sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kynttilänjalkoja ja väriallergiaa

Hengissä ollaan! Olimme melkein viikon ilman nettiyhteyttä ja kyllä ehti tulla ikävä bloggaamista. Tuli aivan orpo olo ilman blogia. Taidan olla vähän liiankin nettiriippuvainen.

Mitäs teille kuuluu? Tänään on ainakin saatu nauttia helteistä. Valokuvaajaystäväni Petteri kävi taas tänään meillä kuvailemassa, mutta siitä projektista kuulette myöhemmin lisää.
Äitienpäivälahjaksi saamani Wikholm Formin kynttilänjalka on niin upea, että sille oli heti pakko saada kaveri. Kuvissa on siis korkein (79cm) ja matalin (59cm) malli. Näiden kuvien ottamisen jälkeen meille on ilmestynyt myös kolmas eli keskikokoinen kynttilänjalka. Se oli itse asiassa vain lainassa tämänpäiväisiä kuvauksia varten, mutta enpä taida malttaa siitä luopua. <3 Instagramista löytyy kuva tästä ihanasta kolmikosta. Ja kuvailen toki jossain vaiheessa niitä blogiinkin. Kiinnostuneille tiedoksi, että kynttilänjalkoja myy Amalia
Testailin kynttilänjalkoja eteiseen, mutta sinne ne eivät voineet jäädä, koska olisivat vieneet Masters-tuolin paikan. Kynttilänjalat siirtyivät ainakin toistaiseksi keittiön kulmalle. Kylmäkaappien kyljessä on niille juuri sopiva nurkkaus. Onhan tuo vähän ahdas paikka, mutta muuten ne sopivat niin kivasti liitutaulujen kanssa yhteen. Mitäs tykkäätte?

Liilaa väriä suunnittelin lisääväni hieman enemmänkin olohuone-keittiö -akselille. Innostuin niin kovin noista keväisistä kynttilöistä. Liila sopii hienosti valkoisen, harmaan ja mustan kanssa. 

Sitten "erehdyin" kysymään miehen mielipidettä liilasta väristä. Itse asiassa kysyn hänen mielipidettään sisustusjuttujen suhteen melko usein, koska luotan hänen makuunsa ja onhan tämä yhteinen kotimme. Yleensä saan rauhassa sisustella, ukkokulta on tyytyväinen eikä huomautuksia tule. Mutta nyt siis jälleen kysyin hänen mielipidettään ja vastaus oli: "Eikö voitais vaan jatkaa sillä valkoisella". Mies on vielä väriallergisempi kuin minä. Hih! ;) Musta, valkoinen ja harmaa ovat ainoat mieluisat sisustusvärit hänelle. Liila (ja muut värivärit) taitaa pysyä edelleen poissa kodistamme. Jatketaan hyväksi havaitulla "värittömällä" yhdistelmällä, joka miellyttää molempia. :)


Aurinkoista uutta viikkoa! <3


14 kommenttia:

 1. Noi on kyllä niin näpsäkän näköiset. Meidän eteiseen oon ettiny kauan sellasta lattiamallin kynttilänjalkaa mutta en oo löytäny sellasta sopivaa. Tosin nyt toi poika on niin innostunu tuosta yhdestä lattiakyntteliköstä et sekin joutuu olemaan nurkassa piilossa, eli ei ihan heti oo hankinnassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi juniori ole yhteen kiinnostunut noista. :)) Jos eivät hänen kulkureitille osu. Muutkin koristeet ovat tosi hyvin saaneet olla rauhassa. Toista se oli esikoisen kanssa. ;)

   Poista
 2. Kauniit ovat! <3 Ja noiden taulujen kaveriksihan ne sopivat täydellisesti! :) Ihanaa muuten, että teillä mieskin sanoo oman mielipiteensä, meillä saa välillä vaan "ihan sama" -kommentteja vaikka kuinka yrittää nyhtää toiseltakin näkemystä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on upeet. Ei meidänkään mies yleensä koskaan oma-aloitteisesti sisustusmielipiteitään viljele. Mutta kysyvä saa vastauksen melko nopeasti. ;)

   Poista
 3. Tosi kauniit nuo kynttilänjalat ja aivan sinun tyyliset! Must lila sopii tosi hyvin teille :)

  Aurinkoista viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on taattua Jeminan blingityyliä. ;) Niin munkin mielestä lila sopis hyvin, mutta että pitikin mennä kyselemään. :D Kaipa tuo mieheke vaan tarvis jotain siedätyshoitoa väreistä.

   Poista
 4. Nuo on kauniita ja tyylikkäät ja kivasti sopii tuo vaalea liila sisustukseesi ja hopean kanssa, joskus meillä on tainnut olla tuosta liilasta puhettakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla tosiaan joskus puhetta lilasta.:) Se sopis kauniisti. Ei pitäisi kysellä noilta miehiltä liikaa. ;) Ei varmaan olis ite kommentoinut mitään.

   Poista
 5. Katariina / kotikuja1919. toukokuuta 2014 klo 19.46

  Onpas komeat kynttilänjalat! Tuollaiset taidan laittaa tilaukseen itsekkin.Kiitos vinkistä. Lila väri on tosi kaunis ja paikkakin näyttää juuri oikealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katariina! :) Kannattaa tilata ennen ku loppuu. Minäkään en uskaltanut sitä kolmatta palauttaa, kun kuitenkin olisivat sitten loppu, jos aikoisin sen myöhemmin hankkia.

   Poista
 6. Mistä noi liitutaulut on? Hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ne joskus jonkun sisustuslehden tilaajalahjana. Olikohan Divaani-lehti. :)

   Poista
 7. Olikos Amaliaan nyt jo tullut uusi erä näitä kynttilänjlkoja, kun välillä nuo oli aika vähissä ja kertoivat olevan uuden erän tulossa, en vaan hokannu kysyä milloin -ievuska-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Vaasan myymälässä näytti olevan vielä aika monta. Mutta korkeimpia ei enää näkynyt. Voihan heillä olla varasto erikseen, siitä en tiedä. Muut myymälät on Oravaisissa ja Uudessakaarlepyyssä. Ehkä niissäkin on näitä. :) Kannattaa kysellä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...