torstai 27. maaliskuuta 2014

Tipunkeltaista

Joko saa puhua pääsiäisestä? Tajusin tällä viikolla, että sehän on jo ihan lähellä. Pääsiäinen iski tajuntaani, kun yhtenä päivänä ruokatunnilla hain salaatin Citymarketista ja törmäsin pääkäytävällä söpöihin koristeisiin. Eihän niitä voinut sinne jättää. Ostokseni näette sitten lähempänä pääsiäistä.

Keltainen ei oikeastaan kuulu suosikkiväreihini, vaikka sitä usein ihailenkin muiden kodeissa. Onhan se kaunis, raikas ja keväinen väri, mutta meille en osaa kuvitella. Pääsiäiseen keltainen kuitenkin kuuluu ja sopii. Silloin sitä saattaa ihan ministi soluttautua meillekin narsissien ja pikkutipujen muodossa. Keltaisia tekstiilejä en ajatellut hankkia, eikä meillä muutoinkaan ole erillisiä pääsiäistekstiilejä. Sesongin koristeita meiltä löytyy tosi vähän, joten siksikin täydensin varastoja niillä Cittarin koristeilla.

Keltaisen ystävien kannattaa nyt hyödyntää kauppojen runsaat valikoimat. Väri toimii vielä pitkälle kevääseen ja kesään. Esimerkiksi H&M Homelta löytyy paljon tuotteita keltaisen sävyissä.

Pakko myöntää, että en oikeastaan edes kovin paljon ole pääsiäiskoristeiden ystävä, ainakaan värikkäiden. Mutta lasten takia meillä laitetaan pääsiäistä, kasvatetaan ruohoa ja koristellaan kotia (jopa niillä värikkäämmillä koristeilla). Muistan omasta lapsuudestani miten mukavaa pääsiäisruohon kasvattaminen ja koristelu oli. Perinteet on kivoja ja tärkeitä.

 Miten sinä valmistelet kotia pääsiäiseen? 
Kuuluuko keltainen väri sinun kevääseen?

Kannattaa kurkata myös IMAGEN vinkit modernin kodin pääsiäiseen. Tykkään! 


Meillä on sairasteltu. Ensin mies ja sitten minä. Lapset ilmeisesti tällä kertaa säästyivät, ihme. Ei ole kivaa kärvistellä neljän seinän sisällä, kun ulkona on noin ihana ilma. Pysykäähän terveinä! :)


Auringonpaistetta päivääsi! <3

(kuvat lainattu: hm.com)

16 kommenttia:

 1. Meillä näkyy tai tulee näkymään keltaista pienissä paloissa. Hirveästi tekisi mieli keksiä jokin tyylikäs tapa pääsiäisasetelmien tai koristeiden esillepanoon, ei keltaisia tipusia vaan jotain ihan muuta.. Mutta mitä?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille keltainen sopiikin ihanasti. <3 Siinä onkin haastetta saada noista riemunkirjavista pääsiäiskoristeista tyylikkäitä asetelmia. :)) Valkoisia höyheniä jos löytäis jostain, niin niistä jo keksis vaikka mitä...

   Poista
 2. Pikaista paranemista <3 Mulla on ollut joskus vuosia sitten paljonkin kodissa keltaista, mutta nykyisin ei enää ole ollut. Viime pääsiäiseksi tuunasin joitain värikkäitä munia hopeisiksi ja ostin muutaman hopeisen koristeen lisäksi ja näillä mennään tänä vuonnakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuisku! <3 Kunto on jo normaali. :) Sinulla on niin hyvä silmä tehdä kaikenlaisia upeita asetelmia. Tule tekemään meillekin. ;)

   Poista
  2. Kiitos ihana, varo vaan, voin tullakin, mähän olen sen teidän veskin jo varannut itselleni :)

   Poista
 3. Meillä kuuluu nyt keltainen kevääseen, ensimmäistä kertaa! Tuo kyllä niin kivaa piristystä ja energiaa! Meidän pääsiäiseen on kuulunut vain rairuoho ja muutama tipunen, katsotaan jos tänä vuonna innostuis panostamaan enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on tosiaan ihanan energinen ja keväinen väri. :) Meillä yleensä tiput ja höyhenet ym. kummasti katoavat ja joka vuosi ostan uudet. :)) Täytyis keksiä jotain muuta välillä.

   Poista
 4. Pikaisia paranemisia!! ♥ Täällä sama juttu, ei ota flunssat lähteäkseen. Mutta keltainen on niiiiiin kyllä innostuksen kohteena täällä. Aivan ihania juttuja olit keränny, pitääkin alkaa noita katseleen :) Etsinnässä olisi keltainen pöytäliina, mutta kivaa sävyä ei vaan ole tullut vastaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Olo on jo normalisoitunut. Keltainen taitaakin olla suuri hitti tänä keväänä. :) Vaikka olihan se hyvin esillä jo viime keväänäkin. Toivottavasti sopiva liina löytyy.

   Poista
 5. Pikaista paranemista! Meillä pääsiäiseen on kuulunut vain rairuoho ja pajunkissat. Sitten on jotain pieniä perinteitä, esim. pupu piilottaa yönaikana pääsiäisherkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! :) <3 Meillä yleensä ollut samat kuviot eli rairuoho ja pajunkissoja, mutta olis kiva keksiä jotain erilaista. Ihana idea tuo piilotteleva pupu! :)

   Poista
 6. Jotain pientä laitan itselleni, ehkä pajunkissoja, suklaamunia...ym. Katsotaan mitä sitä keksisi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaamunia pitää ehdottomasti olla! :)) Jotain uutta kivaa pitäis tosiaan keksiä.

   Poista
 7. Keltainen tulee pääsiäisväriksi myös meille, luonnollinen valinta ja tuo mukanaan paljon pirteyttä ;) Kivat kuvat olet laittanut nähtäväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on minunkin mielestä ainut oikea pääsiäisväri. Vaikkei sitä muuten tule käytettyä niin pääsiäiseen se kuuluu.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...