perjantai 24. toukokuuta 2013

Dieetistä toiseen

Ehkä joku on odottanut raporttia Superdieetin etenemisestä, ehkä ei. Kerronpa kuitenkin, että lopetin moisen dieetin 1,5 viikon jälkeen. Se ei vain sopinut minulle yhtään ja itkua vääntäen yritin syödä niitä ruokia. Kasvikset alkoivat tökkiä todella nopeasti. Olen tällainen nautiskelija ja mielestäni ruuan pitää maistua hyvältä. Kuusi viikkoa olisi ollut aivan liian pitkä aika syödä pahaa ruokaa. Tai ehkä en vain osannut tehdä niistä ruuista maistuvia. Ruokien miettiminen ja valmistaminen vei muutenkin aivan liian paljon aikaa kiireiseltä kotiäidiltä. Leivänhimo oli myös valtava. Uskon, että Superdieetti on toimiva juttu, mutta itse en vain pystynyt sitä noudattamaan. Hattua nostan heille jotka pystyvät. 

Kiloja puolentoistaviikon dieetin aikana lähti 1,5 ja lopettamisen jälkeenkin vielä 1kg eli yhteensä 2,5kg.


Aivan normaaliin en ole kuitenkaan palannut vaan vaihdoin Sd:n tuttuun ja hyväksi havaittuun Painonvartijoihin. Niillä ohjeilla laihdutin esikoisen syntymän jälkeenkin menestyksekkäästi. Muistan suurimman osan pistemääristäkin ulkoa, joten tämä dieetti ei vaadi minulta kovin suurta panostusta ja voin syödä samaa kevyttä kotiruokaa kuin muukin perhe. Nyt saan oikeastaan syödä mitä vaan, mutta pisteiden rajoissa tietysti. Esimerkiksi eilen illalla söin vähän kermajäätelöä. Nam!:)

Tsemppiä muille Superdieettiläisille! Meikä ottaa rennosti Painonvartijoiden avulla! :)) Lisäksi päätin, että en enää jatkossa kiusaa teitä näillä dieettipostauksilla.;)


Mukavaa viikonloppua! <3


P.S. Ilokseni huomasin, että uusia lukijoita on taas löytänyt blogiini! Aina yhtä kivaa! :) Tervetuloa!

24 kommenttia:

 1. Tsemppistä ja kivaa vkonloppua!! =)

  VastaaPoista
 2. Hyvä Jemina! Itse uskon siihen, että ihminen voi syödä mitä tahansa, kunhan syö tietyissä rajoissa. Mikään ruoka itsessään ei lihota, vaan ruuan määrä. Olen alusta asti kaihtanut kaikenlaisia karppausjuttuja sekä esim. pelkkää rahkan syöntiä, kuten mm. Jutta Gustafsberg tuntuu tekevän. Jokainen kuitenkin syö parhaaksi katsomalla tavallaan, se ei minulle kuulu, mutta eipä meidän isovanhemmatkaan ole ihmedietteejä tarvinnut ja punaista maitoa ja kunnon voita ovat syöneet :) Pidetään laadusta kiinni ja vahditaan määrää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! En ole koskaan onnistunut noudattamaan noita erikoisdiettejä. Aina alkaa tökkiä. Normaali kotiruoka kunniaan!:)

   Poista
 3. Hyvä päätös! Komppaan aiempaa Jossun kommenttia :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Olen tyytyväinen päätökseeni.:))

   Kivaa sunnuntaita!:)

   Poista
 4. Hyvä päätös, kannattaa kuunnella omaa mieltä ja kehoa.

  Edellisiin kommentteihin vastaan että se "jutan protsku dieetti" ja rahkan syönti perustuu lihasmassan kasvattamiseen, ei pelkästään laihdutukseen. Jos haluaa lihasta, sitä ei tule ilman protskua. Mutta jos haluaa laihtua, niin sitten kukin menee tyylillään, vaikka sillä punaisella maidolla ja voilla jos niikseen, harmi kun siitä ei lihaset virkisty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Eikä olisi lihasmassan kasvattaminen mullekaan pahitteeksi.;) Mutta eiköhän se onnistu muillakin konsteilla kuin juttakuurilla.:) Liikuntaa, liikuntaa!

   Poista
 5. Jossu sen sanoi!!! Kaikkea saa syödä kunhan on kohtuus! :))

  Zemii!!! Ei tää elämä kuitenkaan oo kiinni siitä parista kilosta !!

  Ihanaa päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onni ei ole parista kilosta kiinni!:D Lepposaa sunnuntaita!:))

   Poista
 6. Hyvä päätös! :) olen itsekin kokenut painonvartijat hyväksi, laihdutin melkein kymmenen kiloa heidän ohjeilöaan. Dieetit toimivat vain harvoin pysyvästi, ihminen palaa usein samoihin tottumuksiin heti lopetwttuaan ja lihoo kilottakaisin. Painonvartijat kannustavat elämäntapamuutokseen ja se onkin helppoa kun voi syödä ihan tavallista ruoka. Oppii vaan millaisia nääriä mitäkin syö :) tsemppiä! Ja sori kirjoitusvirheet, puhelmella on kamala kirjoittaa.. Nauti ruoasta! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Olen samaa mieltä, että Painonvartijoiden ohjeilla oppia paremmin pysyvät terveelliset elämäntavat. Nautitaan elämästä!:))

   Poista
 7. Näissä asioissa (kuten monissa muissakin) kannattaa todella kuunnella itseään! Siten on paljon onnellisempi :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Hyvä ruoka parempi mieli, kuulisin kyllä mielelläni myös tästä elämäntapamuutoksestasi, sitähän se kaiketi tuo järkevästi ruokaileminen on :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Katsotaan jos joskus kirjottelen jotain tästäkin aiheesta.:) Aurinkoista sunnuntaita!:)

   Poista
 9. Kaikki ei sovi kaikille... Minä taas olen tuolla "Jutan-dietillä" tiputtanut jo 8kg. En koe jääneeni mistään paisti, syön kaikkea jos siltä tuntuu. Painonvartijatkin oli hyvä rahastus keino, sitä itsekkin kokeillut aikoinaan. Ja liikkunut olen aina, työpäivänä tulee käveltyä kilometrejä. Ja aloittaessa BMI oli normaalipainon rajoissa. Nyt jatkan SD-extrassa... itse tykkään että tämä on nykyaikaistettu PV-ohjelma ;)

  t.miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme niin erilaisia ja hyvä niin.:) Mulla on vähän muutenkin ongelmia ruokien kanssa, koska olen tosi nirso. Lihaa syön erittäin vähän ja kalaa en ollenkaan ym. Viljatuotteet ovat tosi tärkeä osa ruokavaliotani, joten ilman niitä alkaa ahdistaa ja nopeasti. Hienoa, että olet onnistunut juttakuurilla!:) Toivottavasti minäkin onnistun (jälleen kerran) Painonvartijoiden ohjeilla.;)

   Poista
 10. Heips.Ihana koti sinulla ja haluaisin tietää minkä niminen tapetti on olohuoneen seinällä tv.:n takana näkyvä.Onko se ihan hopean värinen vai onko siinä kenties ruskeata väriä,vaikea näin kuvan kautta kun eri valossa näyttää erilaiselta.Ja olohuoneen matto on niin tuuhean näköinen mistä olet sen hommannut? Niin ja keittiön kattolamppu aah.. ihana,mistäs sen olet ostanut.Olen tosiaan uusi lukija,joten en ole oikein kärryillä näistä vielä.
  Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!:))

   Tapeteista olenkin postannut täällä: http://www.homewhitehome.blogspot.fi/2013/04/toivepostaus-kotimme-tapetit.html

   Olohuoneen tapetti on siis Eco White-sarjaa. Se on helmiäisvalkoinen eikä yhtään ruskehtava. Beigeen saattaa taitaa jossain valossa. Matto on Sotkan Luxus-matto ja keittiönlamppu Kartellin Gé (tilattu Room21).

   Olet erittäin tervetullut lukijaksi!:)

   Poista
 11. Hei muru, ei se dieetti maailmaa kaada. Niinkun tiedät :)kyl me viel kuule laihdutaan keinoista huolimatta ;) <3

  VastaaPoista
 12. Mielellään kyllä aina silloin tällöin lukee terveyteen ja hyvinvointiinkin liittyvistä jutuista, kun ne itselläkin ovat tavalla tai toisella arjessa mukana. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...