tiistai 9. huhtikuuta 2013

Dreaming of Masters...

Hei! Olen Jemina, olen koukussa Kartelliin! :D Tällä kertaa haaveilun kohteena on kaikkien tuolien äidiksi kutsuttu Masters. Näitä haaveita vain tupsahtelee koko ajan, ei voi mitään! 

Olen jo pitkään pohtinut tuolia eteiseen avonaulakkojen viereen. Siinähän oli aiemmin Kartellin Louis Ghost, joka on nyt olohuoneessa. Etolan Crystal-tuoli on ollut yhtenä vaihtoehtona eteiseen, mutta kuulin että se on vähän heppoinen ja onhan Kartellilla aivan eri jälleenmyyntiarvokin. Ainakin luulisin niin. Lähin Etola on 200km päässä, joten testaamaan en Crystalia pääse.


Mutta kumman tuolin te näkisitte mieluummin meillä: Kartellin Mastersin vai Etolan Crystalin? Itse tietysti teen taas oman pääni mukaan, mutta ihan mielenkiinnosta kyselen.:)) Tai onko käyttökokemuksia jommasta kummasta tuolista?


Mieskin innostui Mastersista sen verran, että näytti minulle tuolin kuvaa Vepsäläisen lehdestä. Tällaista harvoin tapahtuu. Aloimme myös miettiä niitä ruokapöydän tuoleiksi, vaikka nykyiset Ikean tuolitkin ovat vielä aivan käyttökelpoiset ja mieluisat. Joten tuskin tämän vuoden puolella uusimme ruokapöydän tuoleja.Oioi! On se upea tuoli! <3


Masters on mustanakin aivan upea, mutta meille tulisi tietysti valkoinen.<3 Jään haaveilemaan ja kuolaamaan näitä kuvia, niin äänestäkää te sillä aikaa kumpi tuoli olisi parempi. ;)


(kuvat lainattu: täältä, täältä, täältä ja täältä)

37 kommenttia:

 1. MASTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Masters saa kyllä täydet pisteet :D

  VastaaPoista
 3. Ei ole kummastakaan kokemusta mutta molemmat on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ovat.:) Ottaisin molemmat jos mahdollista.

   Poista
 4. Kartell-addikti ilmottautuu täällä myös, ja vastaukseni on Masters.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi! :) Masters on vahvoilla! ;)

   Poista
 5. Mastersille munkin ääni. Ihailin kans tuota Etolan tuolia, joka sekin kyllä kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ottaisin tosiaan molemmat jos se olisi mahdollista. Etolan verkkokaupassa ei enää ollut sitä kirkasta Crystalia. Sekin oli kaunis.<3

   Poista
  2. Tuleekohan sinne lisää vielä niitä? :/ Siellä oli myös kirkkaita sivupöytiä (varmaan jollyä apinoivia, mutta suurempikokoisia), jotka olis ollu kooltaan meidän makkariin just hyvät...

   Poista
  3. Toivottavasti tulee lisää kirkkaita tuoleja. Sieltähän kannattaa kysyä, jos olet kiinnostunut siitä.;) Itse en osaa päättää kummasta tykkään enemmän, valkoisesta vai kirkkaasta. Pitääpä kurkata ne pöydät.:)

   Poista
 6. Merkillä ei ole väliä kunhan se on Kartell :)

  VastaaPoista
 7. Mastersseista minäkin keittiöntuoleiksi haaveilen, mies ei vaan koskaan tule hyväksymään niitä hinnanvuoksi :/ ellen voita lotossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleehan niille tosiaan hintaa, vaikka eivät olekkaan kalleimmasta päästä Kartellin tuoleja. Varsinkin jos teillä on 6 tuolia. Meillä vaan 4, mut silti kirpasee.;)

   Poista
 8. Sun pitää käydä koetestaamassa Vepsäläisellä tai Sisustus Casassa ;)

  VastaaPoista
 9. Täällä yksi vastarannan kiiski ja annan ääneni ehdottomasti Etolan tuolille. :) Ruokatuoliksi käy paremmin Masters, mutta eteisen tuolissa saa mielestäni olla vähän enemmän tuota 'kutsuu istumaan' tyyliä.

  Käykäähän blogistani kurkkaamassa kiva DIY-lamppuidea, jos halpa ja helppo kattovalaisin kiinnostaa!

  www.mineamarissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crystal olisi kyllä kaunis eteiseen, olet oikeassa.:) Nyt vain niin kova himo Mastersiin eikä molempia ole mahdollista tällä kertaa hankkia. Eikä olisi tilaakaan. Höh!

   Pitääpä käydä kurkkaamassa lamppuidis! :)

   Poista
 10. Oma ääneni menee myös Crystalille :) Tykkään todella paljon muista Kartellin tuotteista, mutta jotenkin ei tuo kyseinen tuoli minuun iske. :) Ehkä se on omaan tyyliini liian "tylsän näköinen" tai en tiedä, mutta ei ollenkaan omaan makuuni. :D Toisaalta, kyllähän se näyttäisi ehkä paremmalta jonkun koristetyynyn kanssa? :)

  Hyvää keskiviikkoillan jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minun mielestäni Masters ei ole ollenkaan tylsä, vaan todella erikoisen ja mielenkiintoisen näköinen.:)) Mutta tämä tuoli varmasti jakaa mielipiteitä. Pari ystävääni tyrmäsi sen ihan täysin!;D Hyvähän se on, että makuja on monenlaisia.:) Ja Crystal on kaunis.<3

   Mukavaa keskiviikkoiltaa! <3 <3

   Poista
 11. Masters, koska tuo crystal tuoli on kopio yhdestä driaden tuolista enkä kannata kopioita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään varsinaisesti kopioita kannata.:) Aina mieluiten aito jos vain mahdollista. Arvasin, että tuo on kopio jostain, mutta en saanut päähäni mistä tuolista on otettu mallia. Masters on jo ostoslistalla.:))

   Poista
  2. Se on tuosta miss lacy chairista kopio. Aito onkin sitten "vähän" hinnakkaampi

   http://www.nest.co.uk/product/driade-miss-lacy-easy-chair

   Poista
  3. No niinpäs onkin. Kiitos tiedosta!:) Tuota olen joskus ihaillut, mutta hinta ei oikein ole mulle sopiva.;)

   Poista
 12. Itselleni uppoaa tuo Crystal enemmän, on se sitten kopio jostain muusta tuolista tai ei. Mutta sä taidat selkeästi olla rakastunut Mastersiin, joten go for it! :D upea sekin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olenkin! <3<3 Voisin silti ottaa tuon Crystalinkin vaikka makkariin. Mutta en ole varma mahtuisko.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...