perjantai 18. tammikuuta 2013

Olkkarin mustavalkoinen look

Päätinpä vielä laittaa parit kuvat viime syksyltä, kun olkkarissa oli mustavalkoiset tekstiilit. Tähän sisustukseen olisi ainakin ehdottomasti kuulunut se valkoinen pörrömatto! ;) Tuo vanha tummanharmaa matto näyttää niin tunkkaiselta. 

Tykkäsin tosi paljon varsinkin noista Etsyn siksak-tyynyistä, mutta jouduin poistamaan ne käytöstä, koska ilmeisesti niistä tuli väriä sohvaan. Samalla sitten vaihtui olkkarin värit muutoinkin vaaleammiksi. Harmittaa kyllä jos en voi noita siksak-päällisiä enää käyttää. Vai tilaisinko samat harmaana...hmm. Jostain luinkin, että valkoisella nahkasohvalla ei kannata pitää tummia tekstiilejä.Kumpi värimaailma sytytti enemmän? Edellisen postauksen vaaleampi (klikklik) vai tämä mustavalkoinen?

Mutta en ole ihan heti mustavalkoiseen palaamassa, vaikka yrittäisittekin käännyttää. ;) Tykkään kovasti nykyisestä vaaleammasta lookista.

Aloin pohdiskella sisustustyyliäni ja totesin, että koko ajan se on muuttunut vaaleammaksi ja koristeellisemmaksi. Tykkään ylellisestä ja kimaltavasta sisustuksesta yhä enemmän. Edellisessä kodissa meillä oli huomattavasti simppelimpää (ainakin aluksi) ja paljon paljon mustaa ja harmaata. Odottakaapa kun näette kuvia sieltä! ;) Voisi melkein todeta, että muutos lähti Kartellin Bourgie-valaisimesta. Sen saatuani ensimmäinen designvalaisimeni Tuplakupla joutui jäähylle ja sisustuksemme muuttui naisellisemmaksi. Tässä paritalossa pääsin lopulta enemmän toteuttamaan uutta tyylisuuntaani. Rakastan tätä pikkuista kotiamme! <3


Ja nyt perjantai-illan viettoon kotisohvalle!

p.s. Huomenna ehkä vihdoin saamme Gén kattoon. Mitenkä näissä hommissa aina kestää, joihin tarvii miehen apua. ;)

12 kommenttia:

 1. Minusta molemmat ovat aivan ihania!!! :):):) Miten 2kk suhtautuu kaikkeen VALKOISEEN ;);)??

  Kivaa iltaa JEMINA :)))

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Vaikee tietää mitä pikkuherran päässä liikkuu.=D Mutta onhan hänellä riemunkirjava leikkimatto ym. värikkäät härpäkkeet.=P

   Mukavaa iltaa sinnekin! =)

   Poista
 2. Ihana ensivaikutelma, kun tässä haasteeseen blogeja etsin. Tulen jatkossakin lukemaan ja kirjauduin jo lukijaksi. Käyhän katsomassa haaste sivultani.
  Pinjanpohdintoja@blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi! Kiitos myös haasteesta! =)

   Poista
 3. Olen myös jäänyt koukkuun blogiisi :) Kaunis koti teillä! Tilasin kanssa Etsyltä siksak-tyynyjä, mutta nyt jäi mietityttämään tuo "värjääminen", uskaltaakohan niitä kangassohvalle laittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet koukuttunut! =)

   Meillä oli sohvalla myös mustat H&M satiinityynyt, että jommat kummat päästi väriä. Epäilen enemmän niitä siksak-päällisiä. Voihan niissä olla eroja kun Etsyssä on aika monta valmistajaa niillekin. Ei mitään selvää jälkeä tullut, mutta selkänoja muuttui vähitellen harmahtavaksi.=P Ja olen aika tarkka.=D

   Poista
 4. Teillä on aina kaunista ja nättiä, vaikkakin itse pidän enemmän valkoisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Kyllä mäki valkoisesta tykkään eniten.<3

   Poista
 5. Täällä ollaan :) Tykkään kodistanne, niin kaunista, liityin myös lukijaksi. Vaaleampi olohuone on minusta parempi, mutta kaunista myös mustavalkoisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa! =) Tosiaan vaalea on parempi.<3 Kiitos mielipiteestäsi.=)

   Poista
 6. Heipsan, olen uusi blogisi lukija :) Jäin pohtimaan mistä teidän sohva on hankittu ja minkä niminen? Itse olen bongaillut kivoja valkoisia nahkasohvia meille... :)

  Aamuaurinko

  Aamuauringon sarastaessa- blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Tervetuloa lukijaksi! =)

   Sohva on Askosta ja se on Pohjanmaan Kalusteen Gamma. Se on aika syvä, joten tällainen persjalkainen joutuu laittamaan monta tyynyä selän taakse, että olisi hyvä istua. =D Mutta muuten tykkään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...