keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kauniit tuolit osa 2

Pakko heti tiedottaa! Kysyvä ei tieltä eksy! Eli kannatti eilen laittaa viestiä Etolaan niistä Crystal-tuoleista. Ovat nyt tehneet muutoksen verkkokauppaan, että pystyy tilaamaan yhden tuolin kerrallaan. Siis todella hyvää asiakaspalvelua!=) Olen happy! Nyt kun vielä osaisi päättää värin. Taitaa kirkas kuitenkin viedä voiton vaikka valkoinenkin on kaunis.


Tässä kurkistus olkkarin nurkkaan, jonne siirsin eteisen tuolin. Tuo nurkka on ollut ongelmallisen tylsä, mutta nyt olen melko tyytyväinen. =) Talja on kuvausrekvisiittaa ja lainassa vauvalta.=D Sopii mielestäni hyvin.


Edelleen odotan Hobby Hallin vastausta mattokysymyksiini. ;)

-Jemina-

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Postikulut/kotiinkuljetus on muuten 50e. =/ Mutta taidan silti tilata. Vai pitäiskö vielä valittaa siitäkin.=D

   Poista
  2. No huh.. pitääpä harkita vielä. Laitappa että eikö ne postit sisältys hintaan ;D

   Poista
  3. On se kyllä iso raha laittaa postikuluihin. =/ Harmi. Oliskin ollut liian hyvää ollakseen totta.

   Poista
 2. Must kans talja sopii hyvin siihen :)) Kiva <3

  Ja juuri näin--ei kysyvä tieltä eksy. Kävin jokin aika sitten Ikeassa ja siellä oli maalipurkki kaatunut käytävälle. En huomannut sitä ja astuin suoraan valkoisilla nahkakengillä maalin päälle, ouch. Sain suurimman osan pois ja kengät ovat onneksi käyttökelpoiset. Menin kuitenkin kertomaan asiasta asiakaspalveluun ja sain 30 euron lahjakortin! WHOOPWHOOP! :):)

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli sitte onni onnettomuudessa! =) Mä ainakin saan liian harvoin suuni auki että antaisin palautetta tai valittaisin mistään.

   Poista
  2. Mun blogissa on haaste sulle :)

   Poista
  3. Voi kiitos!=) Jee, mun eka haaste! =D

   Poista
 3. Hienolle näyttää <3 Mistä tuo korkea lattiamallin kynttelikkö on ? Oliko miten tyyris? Millä maalilla tuo harmahtava seinä on maalattu?(kirkkaan tuolin takana) näyttää kauniille, niin kuin kaikki muukin kodissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!=) Kynttelikkö on Jotexilta, mutta samoja oli Elloksella. Ei vaan taida olla enää. =/ Olikohan normaalihinta 129e, mutta tilasin jollain alennuksella.

   Harmaan seinän sävy on Tikkurilan Pro Grey-ammattilaisvärikartasta, mutta nyt en yhtäkkiä muista sitä koodia. Voin tarkistaa myöhemmin jos löydän koodin.

   Mukavaa illanjatkoa!=)

   Poista
  2. Kiitos, tilasin innoissani viime viikolla Jotexilta kynttelikön ja luulin sitä korkeaksi, hinta oli n. 70 e, mutta se olikin ihan matala :( meni palautukseen.

   Poista
  3. Höh! Voi harmi! Niitä oli tosiaan matalempiakin. Mutta esim. Sapiralla on samannäköisiä lattiakynttelikköjä. ;)

   Poista
  4. Ja maalinsävy on Pro Grey 1951. Olkkarissa näyttää ehkä hieman liian sinertävältä mun makuun, mutta pojan huoneessa ja kodarissa sama sävy ja niissä tosi hyvä. Riippuu siis valaistuksesta, ilmansuunnista ym. =)

   Poista
  5. Hei! Kiva kuulla että teillä on tuo sävy, sillä mietin juuri sitä makuuhuoneeseen. Kiva nähdä vähän kuvia siitä. Meillä makkari on länteen, oiskohan liian sinertävä?

   Poista
  6. Meidän olkkarin isot ikkunat ovat länteen ja pienempi päätyikkuna pohjoiseen. En kyllä nyt uskalla sanoa vaikuttaisiko tuo pohjoisen ikkuna kuitenkin niin paljon sävyyn vai onko se valaistus joka täällä olkkarissa vaikuttaa. Kodari on länteen, mutta siellä on aika pieni ikkuna (ovessa). Siellä maalinsävy on ok. Suosittelen tekemään koemaalauksen pienellä maalipurkilla.

   Poista
 4. Löysin tänne blogiisi! :)

  Kartellin ihanuuksia sinullakin! Onnea blogin alkuun!

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...