keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Pumpulinpehmeät unet Vaasan Vaakunan Pilvi-teemahuoneessa


*Blogiyhteistyö*

Viime viikonloppu oli aika ikimuistoinen. Pääsimme mieheni kanssa viettämään rentouttavaa parisuhdeviikonloppua ja yöpymään niiiin ihanassa hotellihuoneessa. Instatilini seuraajat tästä saivatkin jo maistiaisia heti tuoreeltaan. Yhteistyössä Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunan kanssa pääsimme tutustumaan yhteen hotellin erikoisuuksista, PILVI-teemahuoneeseen. Vaasan Vaakunasta löytyy tyylikkäiden "normihuoneiden" lisäksi kuusi uniikkia teemahuonetta. Jokainen teemahuone on täysin omanlaisensa. SAARISTO-huone harmaine lautaseinineen ja myrskylyhtyineen on todella vaikuttava, METSÄ-huoneessa nukut kuin luonnon keskellä ja NORRSKÄR-huone on kuin tyylikkään moderni rantamökki. Tutustu kaikkiin teemahuoneisiin tästä linkistä.

Pilvi-teemahuone vei todellakin sydämeni. Ja onhan se aivan minun tyyliäni. Se oli todellisuudessa vieläkin kauniimpi kuin kuvissa. Vai mitä sanotte tästä: rauhoittava sinivalkoinen värimaailma, upeat designvalaisimet ja -huonekalut sekä muhkea sänky, joka suorastaan kutsuu hyppäämään pehmeiden pellavalakanoiden väliin. Ja kaiken kruunaa pilviaiheiset valokuvatapetit ja upottavan pehmeät lampaantaljat. Ai että! 
"Teemahuoneiden tarina hotellissamme alkoi n. 3 vuotta sitten kun Sokos Hotels ketju antoi hotelleille ”vapaat kädet” luoda hotelleihin omat identiteetit, jossa paikallisuus saa näkyä ja jossa hotelli saa korostaa ”omaa juttuaan”. Meillä se on SAARISTO! Vaasan saaristo, osana Unescoa ja  Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde, on ainutlaatuisen uniikki asia meille Vaasassa, ja tätä tarinaa haluamme hotellimme kautta kertoa asiakkaillemme. Teemahuoneet ovat vahva visuaalinen osa tätä tarinaa. Teemahuoneita hotellissamme on tällä hetkellä kuusi kappaletta. Ensimmäisenä valmistui ”The Cabin”, meidän 1900-luvun alkua kuvastava kalastajamökki. Menneen kahden vuoden aikana olemme uusineet koko hotellimme – kaikki 143 hotellihuonetta, ja kaikki meidän ravintolat. Tavoitteena luoda hotellistamme uniikki kokonaisuus, jossa rohkeasti uskalletaan laadukkaasti tarjota vieraillemme kokonaisvaltaisen kokonaisuuden, jossa palvellaan suurella sydämmellä." 

Näin teemahuoneiden tarinasta kertoi hotellinjohtaja Max Hellqvist. Hän on suunnitellut huoneet yhteistyössä hotellin henkilökunnan kanssa. Myös toteutus tehtiin paikallisin voimin. Wau! Ei voi muuta kuin ihailla ja nauttia.

Näissä lakanoissa kelpaa nukkua! Eikä ollut muuten selkänikään aamulla jumissa, kuten usein hotellisängyssä nukkumisen jälkeen on ollut. Miehenikin tykästyi tähän huoneeseen kovasti. Arvostamme yleensäkkin viihtyisää ja ylellistä hotellihuonetta todella pitkälle. Kuka nyt ankeassa huoneessa viitsisi nukkuakkaan. Varsinkaan romanttisella viikonloppureissulla.


Pilvi-huone on sisustettu hyvällä maulla ylellisesti, mutta kuitenkin kodikkaasti. Kartellin Masters-tuolista minulle tuli ainakin heti kodikas fiilis, koska sellainen löytyy meidänkin kodista. Innoluxin Pasila-valaisimet ja Vitan EOS-höyhenvalaisimet sopivat hienosti kokonaisuuteen. Kelpais mullekin! 

Huoneen varusteluun kuuluu mm. minibaari, kylpytakit- ja tossut sekä kahvin/teen keittovälineet. Meidän lauantai-ilta kului mukavasti sängyllä köllötellen, viiniä maistellen ja katsellen Putousta sekä SuomiLovea. Aivan parasta!
Pilvenhattaraa löytyy myös kylpyhuoneen puolelta eikä Pilvi-huoneen ovesta voi erehtyä. Fiilis välittyy käytävälle asti. 

Original Sokos Hotel Vaakuna löytyy aivan Vaasan ytimestä eli torin laidalta, kauppakeskus Rewell Centerin yhteydestä. Pilvi-huoneesta on muuten hienot näkymät suoraan torille ja kannattaa tutustua myös Vaakunan uuteen ravintolamaailmaan. Uudet tuttavuudet Venn ja Kokokana sekä upeasti uudistunut Rosso tarjoavat varmasti jokaiselle jotakin. Me illastimme tällä kertaa Rossossa, kun teki niin kovasti mieli Rosson pitsaa, joka on mielestäni aivan parasta. 

Kiitos Vaasan Vaakunalle yhteistyöstä ja erinomaisesta palvelusta! Heti sisäänkirjautumisesta alkaen saimme erinomaista palvelua ja tunsimme itsemme tervetulleiksi. Tulemme varmasti uudelleen ja seuraavaksi aiomme testata Metsä-huoneen.

Jos sinä kiinnostuit jostakin Vaasan Vaakunan teemahuoneesta, niin soita hotellin vastaanottoon, ja saat varattua toivomasi teemahuoneen. Vahva suositus, että kokeilet! 


Mukavaa viikkoa ja nautitaan lumesta niin kauan kuin voidaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...