sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Kimppu tulppaaneja ja kohti uutta sesonkia!Vuosi on vaihtunut ja ajatukset ovat jo vähitellen siirtymässä kohti kevättä. Tänään keräsimme kaikki joulukoristeet pois ja laitoimme kuusen varastoon. Mieskin totesi, että no nyt olemme valmiita uuteen sesonkiin. Heh. Niinpä. Mutta minulle tulee aina hieman haikea fiilis tässä vaiheessa. Olen jouluihminen henkeen ja vereen. Mutta toisaalta pitenevät päivät ja kevään odotus ovat myös ihana juttu. Joulusesongista kuitenkin muistuttaa vielä paljettityynyt meidän sohvalla, jotka kohta nekin päätyvät kaappiin odottamaan uutta tulemistaan. 

Uteliaana otan vastaan uuden vuoden. Mitä kaikkea kivaa se tullessaan tuokaan... Sen verran tiedän, että tänä vuonna meille on luvassa ainakin ihania perhejuhlia. Toivon myös, että tänä vuonna pääsemme perheen kanssa matkustelemaan enemmän, pysymme terveinä ja muistamme huolehtia jaksamisestamme. Mitään varsinaisia uudenvuodenlupauksia en ole tehnyt. Mutta jos tekisin, niin minun kannattaisi varmasti luvata, että nukun enemmän. Menisin ajoissa nukkumaan. Mutku illalla on niin kiva pötkötellä sängyssä, lukea kirjoja tai katsella sarjoja Netflixistä. (Tällä hetkellä menossa huippuhyvä Dark.) Se on sitä mun omaa aikaa, joka on tosi tärkeää myöskin.
Tajusin tässä yhtenä päivänä, että bloginikin täytti vuodenvaihteessa jo 5 vuotta!!! Se on kai aika pitkä ikä sisustusblogille. Ja miten nopeasti aika on mennyt.Kiitos teille, jotka olette kulkeneet mukana tätä matkaa! Monenlaisia postauksia on näihin vuosiin mahtunut, monet koristetyynyt sohvalle vaihdettu ja mielipiteitä vaihdettu puolin ja toisin teidän lukijoiden kanssa. Ilman teitä ja kommenttejanne bloggaaminen olisikin käynyt aika tylsäksi. Olen kiitollinen jokaisesta kommentista, jonka ehditte minulle kirjoitella. Viime aikoina on omakin kiinnostukseni bloggamisen suhteen vaihdellut laidasta laitaan, mutta ei tälle vain pysty laittamaan pistettä. Home White Home on kai osa minua ja olen jo aikoja sitten päättänyt, että en ota tästä mitään paineita, vaan kirjoittelen silloin, kun muulta elämältä ehdin. Toivon, että tänä vuonna minulla olisi enemmän aikaa blogilleni ja myös teidän rakkaiden blogikollegojeni postauksille. 
Onko siellä päässä joku, joka on seurannut blogiani ihan alusta asti? Kiitos juuri sinulle! <3
Ja hei, kertokaapas armaat lukijani, olisiko teillä esittää minulle postaustoiveita? 
Ainakaan lastenhuoneita ei blogissani ole pitkään aikaan näkynyt, joten niitä voisin jossain vaiheessa tänne kuvailla. Ja tammikuun aikana on tulossa yksi kiva blogiyhteistyökin. 


Tehdään tästä hyvä vuosi! Onnellista vuotta 2018 teille kaikille!


-Jemina-

5 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sinusta. Itselläkin on ajatukset jo ihan keväässä myös ❤ kaikenlaiset postaukset kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!❤ Vastaaminen laahaa vähän perässä.

   Poista
 2. Kaunis sisustus <3 Täälläkin Joulu siivottu, ja kyllähän ne keväiset värit kovin jo mielessä pyörii. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanasti sopii tuo kultainen väri sisustukseen ja tulppaaneihin. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...