lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulukuusi 2017

Hei pitkästä aikaa! 
Mitä teille kuuluu? Joko jouluvalmistelut ovat hyvällä mallilla? Vaikken muutoin ole blogin pariin ehtinyt, niin sentään joulukuusi pitää tänne aina ikuistaa. Täältä on mukava katsella menneiden joulujen koristeluja ja keksiä joka vuosi aina jokin uusi idea varsinkin kuuseen. Tapanani on ollut ostaa joka joulu joitain uusia kuusenkoristeita, mutta nyt niitä alkaa olla jo niin paljon, että täytyy toisesta päästä alkaa laittamaan kiertoon. 

Tänä vuonna meidän valkoisesta kuusesta löytyy ensimmäistä kertaa myös kultaisia koristeita. Ensin yhdistelin kultapalloja hopeisten ja mustien pallojen kanssa, mutta lopulta päätinkin ottaa mustat pois. Nyt kuusi on rauhallisen ja juhlavan näköinen. Pallojen lisäksi oksilta löytyy rusetteja, valkoisia lumihiutaleita, lasipalloja, Monogram-pallot, jotka teetin viime jouluna, sekä valkoinen lintu yläoksilla. Hopeiset helminauhat ovat kuusemme vakiokoriste. Enemmän on enemmän meidän kuusessa. 

Anttilasta aikoinaan ostamani kuusi on palvellut uskollisesti jo kohta 10 vuotta. Se on sopivan mittainen (150cm) ja ihanan tuuhea. Vihreät kuuset ovat kuitenkin koko ajan enemmän ja enemmän alkaneet viehättämään minua. Varsinkin aidot. Ehkä joskus johonkin toiseen asuntoon vihreää kuusta voisi ajatella (ikuinen ok-talokuume). Nykyiseen kotiin tämä valkoinen kuusi passaa oikein hyvin. 
Toivotan teille jo tässä vaiheessa oikein ihanaa ja lämminhenkistä joulunaikaa ja onnekasta uutta vuotta!

Sisustetaan uudella innolla taas ensi vuonna. <3


-Jemina- 

3 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sieltä päin välillä, dont be a stranger ;-) kultainen on meidänkin kuusen yksi väreistä tänä vuonna. Mukavaa loppuvuotta! Ja rauhallista joulun seutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentista! Kulta on tainnut tulla meille jäädäkseen. Ihanaa ja menestyksellistä uutta vuotta! <3

   Poista
 2. Todella nättiä. <3 Tutunnäköisiä lyhtyjä. :D Hölmö kysymys, miten saat ne pidettyä noin kiiltävänä? Tuntuu, että itsellä aina jää rantuja lasiin ja kromiin kun yrittää pyyhkiä konstilla kuin konstilla. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...