sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Kauniita unia pilvenhattaran alla

Hello! Useampi viikko taas vierähti edellisestä postauksesta. Pahoittelut siitä. Aika ei vain tahdo enää riittää blogin ylläpitämiseen (ainakaan siinä määrin mitä toivoisin) ja olenkin viime aikoina pohdiskellut sen kohtaloa. Mutta en ole vielä lopullista päätöstä asiasta tehnyt. Tänään löytyi onneksi rauhallinen hetki kuvaamiselle ja postailulle, kun juniori oli isänsä kanssa futisharkoissa ja isoveli touhasi omia juttujaan. Pääsin kuvaamaan teille erään hankintani.

Aikuisten makkarin katossa kiikkuu nyt uusi valaisin. Vanha kristallivalaisin löysi uuden, kauniin kodin kälyni luota. Halusin tilalle jotain täysin erilaista. En halunnut enää mitään kimaltavaa, vaan selkeämpää linjaa, mutta kuitenkin sopivan pehmeää, kun makuuhuoneesta kuitenkin on kyse. Tämä Ikean Krusning-valaisin on kuin pilvenhattara sängyn päällä. Sopii kyllä loistavasti juuri makuuhuoneeseen. Jos se ei olisi sopinutkaan meidän päämakkariin, niin olisin voinut laittaa sen myös nuoremman pojan huoneeseen. Mutta tähän se nyt jäi ja tykkään kovasti. Tein muuten tällä viikolla aivan mahtavan kirppislöydön pikkumiehen huoneeseen. Siitä tulossa juttua blogiin, kunhan saamme sen ensin maalattua. Sävyn valitseminen on ollut yllättävän vaikeaa. ;)


Mukavia syyspäiviä! :)

6 kommenttia:

 1. Hei! Toivottavasti et blogin kirjoittamista lopeta! Ymmärrän sen, että kaikkeen ei työn ja perheen viedessä sen suurimman ajan ehdi, mutta monta vuotta blogiasi lukeneena toivoisin kovin sinun jatkavan postailuja siihen tahtiin, kuin se sinulle sopii. Olen joskus kirjoittanutkin, että hyviä ideoita olen sisustuksestasi poiminut, tapettimalleja yms. Ja nyt viimeisimpänä, kun mietin ensi kesälle taloomme uutta, harmaata ulkomaalin sävyä, niin teidän talon sävy vaikuttaa oikein hyvälle. Ja jos saisin postausaihetta toivoa, niin vanhemman poikasi huoneen tämän hetkinen tilanne kiinnostaa. Onko huoneeseen tullut jo ns. ison pojan huoneen juttuja? Jos on, niin mielelläni ottaisin vinkkia omalle 10-vuotta täyttävälle pojalleni. Tapettihan omalla pojallani on sama kuin teilläkin ja olen kyllä siitä tykännyt. Lienee myös poikakin:D

  t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Et tiedäkkään miten paljon kommenttisi minua ilahdutti.<3 Kiitos kiitos! Mukavaa, että teitä uskollisia lukijoita on vielä siellä. :) Olen tätä lopettamista väläytellyt aiemminkin, mutta lopullista päätöstä en saa kuitenkaan koskaan tehtyä. Joten eiköhän tämä tässä hiljakseen mukana kulje. Tällä hetkellä intoa postailulle tai edes kuvaamiselle ei juurikaan ole, mutta kun se joskus iskee, niin hyvä, että on joku paikka jonne inspiraation voi purkaa. ;)

   Kiitos postaustoiveesta! Meidän 10-vuotiaan huone on kyllä muuttunut, mutta en tiedä onko parempaan vai huonompaan suuntaan. :D Yleensä ummistan silmäni siitä ohi kävellessä. Tekniset vempaimet ovat vallanneet huoneen. Poika tykkää myös itse pyöritellä huonekaluja uuteen järjestykseen. Enkä ole pahemmin estellyt. Ikean parvisängyn vaihdoimme n. pari vuotta sitten runkopatjasänkyyn. Juuri äsken tilasin pojan huoneeseen uuden kattovalaisimen ja koulupöydän kannelle olen suunnitellut dc-fixausta. Retromallinen tv-tasokin pojalle on ilmestynyt perintönä isomummolta ja sitäkin pitäisi hieman tuunata joko maalilla tai dc-fixillä. Ehkä saan tästä postaustoiveestasi innostuksen laittaa pojan huone kuntoon ja sitten voisin sitä esitellä täällä blogissakin. :) Mukavaa, että olet saanut täältä inspiraatiota.

   Poista
 2. Toivottavasti et lopeta blogia. Sitä on ollut ilo seurata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kommentista! <3 Mukavaa, kun teitä uskollisia lukijoita vielä on jäljellä, vaikka postailuni on näin vähäistä.

   Poista
 3. Toivottavasti et lopeta blogia, sitä on todella ilo seurata. Tämä on suosikkiblogini ollut vuosikausia. :) Jos kuitenkin lopetat, pliis jätä postaukset näkyville meidän muiden ihailtavaksi. 😍 Ja kyllähän sitä voi aina laittaa pelkkiä kuvia, jos ei aika riitä kirjoittamiseen. 😊 Täällä kuvat on niin paljon tarkempiakin kuin instassa. 😍
  Mukavaa syksynjatkoa sinne ja inspiraatiota päiviin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna kommentista! <3 Muistankin, että olet pitkään kulkenut blogini mukana. :) Kiitos myös siitä! Ainakin toistaiseksi blogini saa vielä jäädä ja kurjalta tuntuisi sitä lopettaa. Inspiraatiota jään odottelemaan. Ehkä se vielä tulee.

   Mukavaa syksyä sinulle myös!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...