tiistai 19. syyskuuta 2017

Naiselliset sisustustaulut


*Blogiyhteistyö*

Viime viikonloppu oli todella antoisa. Kävin sisustussuunnittelijaystäväni kanssa lauantaina Habitaressa. Kello herätti aamulla jo 4.30, joten melko raskas päivä, mutta niin kivaa. Messuista en tällä kertaa tee blogipostausta, mutta muutamia kuvia on nähtävillä Instatililläni. Paljon uusia ideoita ja uutuuksia jäi taas messuilta takataskuun. Niitä voin hyödyntää työssäni ja ehkä jotain ideoita myös omassa kodissani.

Päivän aiheena on kuitenkin meidän pikkuisen vierasvessan uusi ilme. Olemme nyt asuneet tässä paritalokodissa viisi vuotta. Muutimme kesällä 2012 vastavalmistuneeseen asuntoon. Voi miten nopeasti aika on mennyt. Vessan seinissä oli alunperin vain valkoinen maali, kun laattoja emme niihin halunneet. Noin kolme vuotta sitten tapetoin vessan päätyseinän romanttisella tekstitapetilla ja vieraisen seinän saman sarjan yksivärisellä tapetilla, joka hohtelee kauniin helmiäisenä. Viime aikoina nämä tapetit ovat kuitenkin alkaneet kyllästyttämään ja suunnittelinkin ensin niiden vaihtamista. Onneksi pääsin vähemmällä vaivalla, kun sain mahdollisuuden yhteistyöhön Desenion kanssa. 

Desenion tyylikkäät julisteet ovat varmasti jo monille tuttuja. Meilläkin oli muutama juliste jo ennestään lastenhuoneissa, joten tuotteiden laadukkuus ja nopea toimitus olivat minulle jo itsestäänselvyyksiä. Sitten ei ollut enää kuin valinnanvaikeus. Onneksi Desenion sivuilla on valmiita ehdotuksia sopivista yhdistelmistä, ja niitä selasinkin ensin ahkerasti. Deseniolta saa myös julisteisiin sopivat kehykset. Halusin kullanväriset kehykset tuomaan hieman lämmintä sävyä ja (lisää) ylellistä tunnelmaa vaaleaan wc-tilaan. 

Halusin tuoda vessaan kontrastia mustalla värillä. Aluksi tosiaan suunnittelin jotain mustavalkoista tapettia, mutta nämä naiselliset sisustustaulut ovatkin vielä parempi idea ja kuvat voi helposti vaihtaa toisiin. Taulut sopivat kivasti yhteen uuden maton kanssa. Miksiköhän joskus luulin, että kultaa ja hopeaa ei voisi sekoittaa. Se taitaa onneksi olla jo aika vanhentunut "sisustussääntö". Pyörittelin ja tuumailin erilaisia koko- ja kuvavaihtoehtoja, mutta symmetrian ystävänä lopulta päädyin kahteen 50x70 kokoiseen tyttömäiseen kuvaan. Onneksi valitsin nämä kultaiset kehykset, ne ovat kyllä piste i:n päälle. Vai mitä sanotte?


Blogini lukijat saavat 25% alennusta kaikista Desenion julisteista koodilla: 

HOMEWHITEHOME25

Alennus ei koske handpicked-merkittyjä julisteita. 
Alennuskoodi on voimassa 19.-21.9.2017.

Nyt vain shoppailemaan ihania julisteita- Jemina-

10 kommenttia:

 1. Decenion julisteilla aina saa uutta ilmettä.Pääsit helpommalla,kun ei tapettia tarvitse vaihtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuli kyllä sopivaan saumaan. Nyt on vessassa oma galleria. :)) Tykkään näistä hirmupaljon.

   Poista
 2. Oih sielläkin on kultaa tullut enemmän. Tai meillä ei vielä mitään kultaista ole mutta eräässä postauksessani käsittelin hieman kultaisen käyttämistä sisustamisessa :) Vielä kun rohkenisi jotain hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs käydä kurkkimassa postaus. :) Rohkeasti vain kokeilet jollain pienellä jutulla ensin.

   Poista
 3. Nuo ovat kyllä todella kauniit ja kultakehykset todellakin piste i:n päälle! Varsinkin tuo hajuvesitaulu on ihastuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Nämä kyllä ilahduttavat joka kerta, kun vessassa piipahdan. :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä! Ja noi julisteet on kyllä kuin piste iin päälle :) Voi että mä haaveilen sellaisesta vessasta, missä ei ole laattoja seinillä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! <3 Minä taas olen monesti ajatellut, että olispa pitänyt laittaa vaan valkoiset laatat, niin ei tarvis miettiä mitään vaihtamista. Kun se oliskin sitten vähän isompi operaatio. ;D

   Poista
 5. Ihana wc <3 Itsekkin olen tuota toista julistetta mielessä pyöritellyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Näitä oli kyllä todella vaikea valita, kun Deseniolla on pilvin pimein kivoja vaihtoehtoja. Seinät vain loppuvat kesken.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...