maanantai 3. heinäkuuta 2017

TON 18Hei heinäkuu! Sateet palasivat jälleen, mutta onneksi kesä osui tänäkin vuonna viikonlopulle. Viime viikonloppu oli aivan huikea! Me nautiskelimme siitä appivanhempieni mökillä koko perheen voimin. Hieman minua olisi myös festarit (Provinssi) houkuttaneet, mutta tuleehan noita vielä. Ja tämän viikon jälkeen helteet varmasti taas tekevät paluun, sillä mulla alkaa loma!!! Meidän perheen lomasuunnitelmat pitävät sisällään hieman kotimaan matkailua (lähimaastossa), huvipuistoja ja mökkeilyä. Varmasti vastaavia suunnitelmia monella muullakin. Nyt otetaan kaikki irti tästä lyhyestä kesästä! 

Instagramin seuraajat ovatkin jo huomanneet uusimman hankintani. Palkitsin itseni alkuvuoden aherruksesta hankkimalla erään pitkäaikaisen haaveeni, nimittäin TON-tuolin. Mietin pitkään ostaisinko TON-tuolin numero 14 vai 18, mutta TON 18 vei lopulta voiton ja olenhan kuolannut sitä mm. yhdellä lempi-instatililläni 65m2. Tuoli on ihana myös valkoisena, mutta jotenkin mustassa versiossa sen kauniit muodot korostuvat vielä enemmän. Yritin metsästää tätä tuolia myös käytettynä, mutta en onnistunut löytämään sellaista järkevään hintaan mistään lähettyviltä. 

Oletko sinä hurahtanut TON-tuoleihin? Tuoli on ihanan kevyt ja laadukkaan oloinen. Ehdottomasti kauneimpia tuoleja mitä tiedän. Mielenkiintoista myös on, että TON 18-mallia on valmistettu vuodesta 1876. Aikamoinen klassikko!
Seuraava harkinnan paikka on, että hankkisinko TON-tuoleja lisää ja luopuisin kirkkaista Igloo-tuoleista... Valkoiset TONit voisivat myös siinä tapauksessa tulla kyseeseen. Hmm... Tätä päätöstä tuumailen ihan rauhassa.  


Aurinkoisia päiviä! 


4 kommenttia:

 1. Onhan noi TONit kauniit, mut on Iglootkin! Meillä on ollut monta vuotta Igloot ja edelleen super mieluisat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! :) Igloot on myös edelleen ihanat, enkä ole niiden vaihtamista kertaakaan miettinyt ennen Ton-tuolia. Katsotaan nyt miten tässä käy. Naisen mieli on muuttuvainen. ;))

   Poista
 2. Upea tuoli, hyvä hankinta :) Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...