torstai 22. kesäkuuta 2017

Keittiön helppo ja edullinen päivitys ovenvaihdolla! Ja tarvikkeet Kotivaruste-verkkokaupasta

*Blogiyhteistyö*

Keittiön ilmeen päivittäminen ei aina välttämättä vaadi koko keittiön uusimista. Jos rungot ovat hyvässä kunnossa, ja olet tyytyväinen keittiön toiminnallisuuteen, niin jo pelkällä ovien ja vetimien vaihdolla keittiö saa täysin uuden ilmeen. Kuten monet teistä varmasti tietävät, niin sisustussuunnittelun lisäksi suunnittelen työkseni House2-keittiöitä. Ovenvaihto on se mitä asiakkaani monesti toivovat, jos budjetti on pieni, tai keittiö on muuten toimiva, mutta värimaailma ei miellytä ja ovet ovat kuluneet.

House2 ja Kotivaruste.fi yhdistivät hiljattain voimansa. Kotivaruste on kotimainen verkkokauppa, joka on ollut toiminnassa jo yli 8 vuotta. Kotivarusteen valikoimiin kuuluu kalusteovia, vetimiä, altaita, mekanismeja, valaisimia ja paljon paljon muuta. Tee-se-itse -naisen tai -miehen on helppo toteuttaa vaikka keittiön tai wc:n ovenvaihto Kotivarusteen valikoimista. 

Kokosin kollaaseihin muutamia suosikkejani Kotivarusteen valikoimista. Samoja tuotteita käytän suunnitellessani keittiön kokonaisremontteja tai ovenvaihtoremontteja asiakkailleni. Kotivaruste.fistä ostaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Varastotuotteet ovat perillä jopa parissa päivässä. Maksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrail-sivuston kautta. Kotivaruste.fin asiakaspalvelu on myös nopea ja joustava. Kannattaa tiedustella myös tuotteita, joita ei verkkokaupasta normaalisti löydy esim. laminaattitasot. Uskallan suositella tätä verkkokauppaa, koska sitä pyörittää työkaverini, joten tiedän, että hommat hoituu. :) 

Oletko sinä joskus miettinyt vaihtavasi keittiön ilmettä ovenvaihdolla?

Ihanaa juhannusta kaikille lukijoilleni! <3 
Juhannuksen tunnelmat päivittyvät Instagramin puolella....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...