sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Suunnittelukohteeni: Pikkuwc:n muutos

 Hei! Kiitos mielenkiinnostanne blogikirppistäni kohtaan. Tuotteet menivät nopeasti kaupaksi ja toiveeni olikin saada tavarat pikaisesti pois nurkista. Yritän jossain välissä ehtiä kuvaamaan meidän uudet yöpöydänvalaisimet blogiin. Mistähän muuten johtuu, että aina näin keväällä iskee innostus tyhjentää kaappeja ja varastoja ja uudistaa kotia. Eilen tyhjensin käyttöullakolta monta pussillista vaatetta ja kenkiä kierrätykseen. Innostuin myös pesämään etuterassin ja tänään se pitäisi öljytä. Alkuviikosta istutin jo ensimmäiset kesäkukat, mutta niitä joutuu vähän väliä viemään yöksi lämpimään varastoon. Toivottavasti kevät ja kesä alkaisi jo kunnolla. 

Mutta tänään kurkistamme jälleen erääseen suunnittelukohteeseeni. Työskennellessäni (vasta muutaman kuukauden) House2:lla sisustus- ja kalustesuunnittelijana olen jo päässyt mukaan moneen mielenkiintoiseen projektiin. Olen suunnittelut mm. keittiöitä, kylpyhuoneita, koko omakotitalon sisustuksia, kodin tekstiilejä, pintaremontteja ja tämän ihanan pikkuvessan. Samalle asiakkaalle suunnittelin makuuhuoneen uudistuksen, jonka teille esittelinkin tässä postauksessa. Minä suunnittelin ja House2:n näppärä remonttitiimi toteutti wc:n muutoksen avaimetkäteen-periaatteella. Harmi ettei minulla ole kuvia vessasta ennen remonttia. Muutos oli melkoinen.

Suuriin vetolaatikoihin uppoaa paljon tavaraa. Seinäkaapin ja peilin yläpuolella on kotelointi, joka täytyi rakentaa putkien takia. Kotelointiin upotettiin myös kaksi led-valoa peilin yläpuolelle. Ovimalli on lumivalkoiseksi maalattu Sara mdf-ovi. Laminaattitason päälle asennettiin kaunis malja-allas. Vessan takaseinässä on vedenkestävä Spa-levy, jossa helmiäisvalkoinen kuviointi. Muut seinät maalattiin kosteudenkestävällä maalilla valkoiseksi (sävy NCS S 0500-N). Harmi, ettei Spa-levyn kuvio pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa. Pieni wc oli muutoinkin melko haasteellinen kuvattava. 

Kiitos asiakkailleni yhteistyöstä ja mahdollisuudesta tulla kuvaamaan valmiit tilat! Minulla on huippuduuni! Mitähän kaikkea vielä pääsenkään tekemään ennen heinäkuun lomia. :)


Aurinkoisia kevätpäiviä! 


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...