lauantai 15. huhtikuuta 2017

Suunnittelukohteeni: Aikuisten ylellinen makuuhuone


Aloitin tammikuussa työni sisustus- ja keittiösuunnittelijana House2:lla. Ensimmäisiä töitäni Housella oli aikuisemman pariskunnan makuuhuoneen sisustussuunnittelu. Samaan kotiin suunnittelin myös wc-remontin ja sen toteutti House2:n ammattitaitoinen remppatiimi. Wc:n esittelen teille myöhemmin.

Tällä viikolla pääsin vihdoin kuvaamaan valmista makuuhuonetta. Kohteen muutos toteutettiin uusimalla kaikki tekstiilit, hankkimalla uudet korkeammat yöpöydät ja tapetoimalla päätyseinään kolmen vuodan levyinen tehoste. Seinässä oli ennestään tapetti samalla alueella. Tehostealueen sivuilla ja muissa seinissä on lasikuitutapetti, mutta niitä asukkaat eivät halunneet lähteä tässä kohtaa uusimaan. Pentikin lampunjalkoihin rouva hankki suunnitelmani mukaan uudet varjostimet. 

Makuuhuoneen tekstiilit toteutti Kangas Salonki Seinäjoella. Olen käyttänyt Kangas Salongin valikoimaa aiemminkin suunnittelukohteissani ja hyväksi todennut, erinomaisesta palvelusta puhumattakaan. Voin siis lämpimästi suositella! Kangas Salonki ompeli asiakkailleni ylellisen, mutta kevyen päiväpeiton ja suuret tummat koristetyynyt, joiden avulla tumma sängynpääty saatiin yhdistymään kokonaisuuteen. Talon rouva toivoi valoisia ja ilmavia verhoja ja sopiva kangas löytyi myös Kangas Salongista. Vaaleammat tyynyt etualalla ovat Lennolin Fanni-tyynyt.

Salmiakkikuviollinen tapetti on yhtä aikaa trendikäs ja klassinen valinta. Tapetti hankittiin Värimiehiltä. Kristallivalaisin löytyi rouvan omista varastoista. Se sopii täydellisesti kokonaisuuteen.Loppuun vielä kuva ennen muutosta, niin hahmotatte paremmin miten iso muutos tilaan saatiin pienellä vaivalla. Asukkaat ovat lopputulokseen todella tyytyväisiä ja niin olen minäkin. Nämä ovat niitä sisustussuunnittelijan työn parhaita hetkiä, kun pääsee ihastelemaan kaunista lopputulosta.

Ihanaa pääsiäisen jatkoa! <3

6 kommenttia:

 1. Makkarissa on nyt niin valoisaa. Tykkään kovasti uudistuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla! Valon määrä todellakin tuplaantui. :)

   Poista
 2. Kiva muutos -:)
  Tykkään, että on hyödynnetty jo olemassa olevia asioita (sängynpääty, lamppu...) ja päivitetty lukulamput uusilla varjostimilla.
  Aina ei tarvi laittaa kaikkea uusiksi :-)
  Itseltäni puuttuu täysin kyky sisustuksen uudistuksiin...En vaan osaa ideoida...sitäkin enemmän ihailen näitä teidän ammattilaisten töitä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Ei todellakaan tarvitse aina laittaa kaikkea uusiksi. Vanhan ja uuden yhdistely on erittäin suotavaa ja lopputuloksesta tulee mielenkiintoisempi.

   Poista
 3. Kyllä on raikkaan ja harmonisen näköinen huone uudistuksen jäljiltä! Mistä tuo matto mahtaa olla ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! :) Matto on Askon Paris-sängynvierusmatto.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...