sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Balmuirit ja kyllitädit sulassa sovussa


Melkein kuukausi taas vierähti ilman bloggailua. Välillä tätä on ollut kova ikävä, mutta aika ei vain ole riittänyt. Vapaa-ajalla on niin paljon muutakin kivaa tekemistä, että blogi on aina jäänyt kakkoseksi. Mutta en selittele enempää ja bloggaan aina kun fiilis iskee. Toivottavasti edes joku on kaivannut postauksiani. Minä olen ainakin kaivannut kommenttejanne. :) 

Tällä kertaa kurkistamme makuuhuoneeseen, jonne mustavalkoinen sisustus on levinnyt viimeisenä. Muualla kodissamme mustaa on ollutkin jo yli vuoden päivät. Nämä H&M:n ihanat salmiakkiruudulliset tyynynpäälliset ostin joskus viime keväänä. Toiselta puolelta valkoiset päälliset ovat yhdet suosikeistani. Sängyllämme Balmuirin, Kylie at homen ja Lennolin koristetyynyt ovat sulassa sovussa. Olen hankkinut myös muutaman hiekansävyisen tyynyn niin olohuoneeseen kuin makkariinkin. Ne tuovat hieman lämpöä mustan ja valkoisen mausteena. Stockmannin helmenharmaa silkkiverho on kestosuosikkini. Kesällä se toimii meillä myös pimennysverhona. Eihän se toki täydellisesti piemennä, mutta riittävästi kuitenkin meidän makuun. 

Kimallus on vähentynyt kodissamme jonkin verran, näistä kuvista sitä ei ehkä niin huomaakaan, ja tuskin se kokonaan tulee katoamaan. Sisälläni asuu ikuinen hopeaharakka, mutta hieman selkeyttä ja yksinkertaisempaa tyyliä olen viime aikoina kaivannut. Ja selkeyttäminen jatkuu edelleen.Muiden kodeissa (ja blogeissa) olen ihaillut kauniin heleitä kevätsävyjä mm. vaaleanpunaista, mutta meillä niitä ei tulla tänä keväänä näkemään. Olen oikein tyytyväinen tähän nykyiseen värimaailmaan. Tähän en kyllästy. 

Millaisissa sävyissä teidän koti ottaa kevään vastaan?

Ihanaa sunnuntaita! 


P.S. Ensi viikonloppuna 31.3 - 2.4. olen töissä Seinäjoen Pytinki-messuilla. Minut löytää House2:n osastolta 4B. Tulethan moikkaamaan! :)

5 kommenttia:

 1. On upea ja glamourinen makuuhuone! Kutsuu oikein luokseen.

  VastaaPoista
 2. Kaunis makuuhuone☺ olisin kysynyt sängynpäädystä ja peitteestä, mistä ovat?

  VastaaPoista
 3. Upea makuuhuone ja ihanat tyynyt, mitä sarjaa tuo valkoinen päiväpeitto on? Minulla on yksi vaaleanpunainen tyyny tuomassa kevättä olohuoneeseen.

  VastaaPoista
 4. Hei! Löysin kivan blogisi ystäväni vinkistä. Täällä on paljon kivoja juttuja, joita ajattelin omaan uuteen kotiin jalostaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin selkeyttäminen ja lisäksi konmaritus käynnissä. Niin ne ajat muuttuu, se mikä aiemmin näytti hyvälle silmään, ei enää näytäkään. Silloin tarvitaan muutosta 👍

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...