tiistai 6. joulukuuta 2016

KiitollinenIhanaa itsenäisyyspäivää teille rakkaat lukijani! <3 
Ja kiitos tästä päivästä heille, joille kiitos kuuluu! Erityiskiitos ja terveiset paapoilleni pilven reunalle! <3 Harmi, etten koskaan oikein ehtinyt heiltä kysellä sodasta ja heidän nuoruudestaan. Molemmat kuolivat, kun olin vielä lapsi. Toinen mummani joutui jättämään kotinsa Karjalaan. Mumma poistui keskuudestamme jo pari vuotta ennen kuin minä synnyin. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla myös hänen tarinoitaan. 

Tänään Suomi on 99-vuotias ja suuri juhlavuosi alkaa. Itsenäisyyspäivänä meillä laitetaan tietenkin suomalaista designia pöytään Festivo-kynttilänjalkojen muodossa. Nämä Festivot ovat minulle todella rakkaita, koska osan saimme häälahjaksi, osa on vanhemmiltani ja yksi taitaa olla kirpparilta. Haluaisin vielä kasvattaa kokoelmaani korkeammilla Festivoilla.

Tänään oli ihana ulkoilupäivä, kun aurinko paistoi ja pakkasta muutama aste. Itsenäisyyspäivän vietämmekin yleensä kotosalla puuhastellen ja illalla täytyy tietysti katsoa linnanjuhlia ja ihastella upeita pukuja. Miten teillä juhlistetaan Suomen itsenäisyyttä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...