tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulukattaus 2016Vähiin käy päivät ja kohta alkaa ihana joulunaika. Meidän perheestä 3/4 aloittaa joululoman huomenna ja viimeinenkin jäsen torstaina. Pieniä valmisteluja, siivouksia ja leipomuksia täytyy vielä tehdä, ennen kuin voimme täysillä heittäytyä joulutunnelmaan. 

Viime viikonloppuna testailin jo ideoitani joulupöytään. Tänä vuonna joulukattauksestani löytyy paljon juhlavaa mustaa ja tietysti hopeaa. Minulla on tapana tehdä tällainen "harjoituskattaus" hyvissä ajoin ennen juhlapyhiä, koska jouluna en halua kameran kanssa heilua. Saattaa olla, että pieniä muutoksia vielä teen sitten varsinaiseen kattaukseen esim. hankin tuoreita kukkia. Aidot amaryllikseni ovat vielä kukkakaupassa. Kukat ja kynttilät nimenomaan tekevät juhlapöydän. Kerrosvadille laitan jouluna todennäköisesti joko konvehteja tai vihreitä kuulia, jotka ovat suurta herkkuani. Mutta kuusenpallotkin näyttävät toimivan hyvin. Servettirenkaita ei aina tarvita, koska lautasliinan voi sitoa kauniilla nauhoilla ja väliin sujauttaa vaikka havunoksan tai karkkikepin. Meillä on näitä mustavalkoisia keppejä myös joulukuusessa. Mustat rusetit ovat tosi kauniita ja elegantteja olematta liian romanttisia. 

Kattauskuvien siivittämänä... Ihanaa jouluviikkoa juuri sinulle! <3

6 kommenttia:

 1. Täydellinen kattaus minun makuuni ! Hyvää joulua perheellesi ja kiitos tästä blogista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiitos kun luet blogiani! <3 Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Niin tyylikäs ja upea kattaus, onko tuo kerrosvati tämä, tilasin itselleni, mutta se ei ehtinyt jouluksi.
  Ihanaa joulua <3
  Cavendish Kerrosvati 30 cm, Hopea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos T! <3 Voi en muista enää yhtään tuon vadin nimeä. Se on aika pieni. En tiedä onko edes 30cm. Ihanaa uutta vuotta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...