maanantai 14. marraskuuta 2016

Uudella verholla ryhtiä keittiöön


*blogiyhteistyö*

Meidän keittiössä on vihdoin kunnollinen verho. Olen niin tyytyväinen! Vanha, valjun vaaleanharmaa ja ryhditön laskosverho jouti kierrätykseen. Tätä siirtoa olin jo tovin ehtinyt harkita, mutta en vain saanut aikaiseksi hankkia uutta verhoa. Onnekseni pääsin tekemään blogiyhteistyötä seinäjokisen Kangas Salongin kanssa ja sitä kautta keittiön verhoasia tuli vihdoin kuntoon. 

Kangas Salonki on vuonna  2010 perustettu kangaskauppa ja ompelimo, joka muutti hiljattain Seinäjoen Jouppiin (Vanhankylänkaari 13) lähelle työpaikkaani. Olenkin hyödyntänyt Kangas Salongin monipuolista valikoimaa ja asiantuntemusta jo asiakasprojekteissanikin. Erääseen asiakaskohteeseeni löysin kauniilla marokkokuviolla kirjaillun kankaan, josta Kangas Salonki toteutti upeat sivuverhot asiakkaani ruokailutilaan. Kangas Salongin valikoimaan kuuluu: verhokankaat, vaatetuskankaat, lastenkankaat, verhoilukankaat, ompelu- ja verhotarvikkeet sekä suunnittelu- ja ompelupalvelu. Kannattaa kysyä myös verhojen asennuspalvelua.

Suunnittelin meidän keittiön uuden valelaskosverhon yhdessä Kangas Salongin Mian kanssa. Hänen asiantuntemusta kannattaakin hyödyntää mm. juuri verhoasioissa. Aaltoraidallinen kangas tuli itseasiassa minua vastaan juuri edellä mainitun asiakasprojektin aikana. Ihastuin kankaaseen sen verran paljon, että hylkäsin aiemmat suunnitelmani paksuista mustavalkoraidoista. Tässä kankaassa harmaat raidat pehmentävät mustavalkoista ilmettä ja aaltomainen kuvio sopii yhteen meidän keittiön maton kanssa. Musta puuvillakantti antaa verholle tyyliä ja ryhtiä.


Valelaskosverho kiinnitettiin tarrakiskoon, joka on mielestäni paras ja tyylikkäin vaihtoehto juuri laskos- tai valelaskosverhoille sekä suorille kapoille. Verho pysyy aina siististi suorana ja on helppo vaihtaa tarrakiskoon, kunhan verhoon on ommeltu tarran vastakappale. Kannattaa muistaa, että tarrakiskon täytyy olla juuri verhon levyinen, tai pari milliä lyhyempi, koska sen ei ole tarkoitus näkyä reunoista. Perinteiset verhokiskot, tarrakiskot ja kaikki muutkin verhotarvikkeet saa Kangas Salongista asiakkaan omiin mittoihin lyhennettynä.


Lisätietoa Kangas Salongin palveluista ja valikoimasta löytyy kotisivuilta ja Facebookista

Pienillä muutoksilla, kuten verhojen päivittämisellä on usein todella iso vaikutus! Vai mitä sanotte? Meidän vanhaa keittiönverhoa voi kurkata vaikka täältä.

Joko haluatte muuten pian nähdä ja lukea juttuja jouluvalmisteluistani? Jotain pientä olen jo laitellut ja paperitähdetkin voisi pian asentaa ikkunoille. 

Mukavaa viikkoa! :)


*Verho ja tarrakisko saatu blogiyhteistyön kautta.*

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa, tykkään katella blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja vierailusta blogissani! :)

   Poista
 2. Kaunista! Ja kyllä, jouluttaa jo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Tällä viikolla ajattelin päästää joulun oikein kunnolla valloilleen. Nyt meillä on lähinnä vasta ulkovaloja laitettu. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...