torstai 23. kesäkuuta 2016

Komiaa puutaloarkkitehtuuria Pruukinrannassa

Vielä viimeinen kurkistus bloggaajien ennakkokierrokselle Seinäjoen Asuntomessuilla. Tämä huippukiva bloggaajatapahtuma järjestettiin toukokuun lopulla. Tässä postauksessa esittelen teille Pruukinrannan modernia puutaloarkkitehtuuria pohjalaisella twistillä.

Kohde 19 Honka Markki on nykyaikaista hirsitalorakentamista parhaimmillaan. Linjakkaan pelkistetty kaksikerroksinen Honka Markki on arkkitehti Anssi Lassilan upea taidonnäyte. Mielenkiintoinen ruokailutila ja ikkunat, jotka päästävät luonnon sisään, kiinnittivät huomioni tässä kohteessa. Plussaa myös minimalistisen kauniista värimaailmasta.
 
Kohde 17 Talo Nixi on Rakennusliike Sarkoan käsityönä paikan päälle rakentama kaunis ja kodikas puutalo. Tässä kohteessa pidin erityisesti keittiöstä, lasitetusta terassista (josta en saanut kunnon kuvaa) ja kylpyhuoneen marmorilaatoista. 


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, esittelyssä Kannustalo Pohjanmaa (kohde 24). Helena Karihtalan sisustama Kannustalo Pohjanmaa menee suorastaan "tunteisiin". Hih! Tämä kohde on niin loppuun asti viimeistelty, että voisi hyvin kuvitella, että siellä on jo asuttu jonkin aikaa ja asukkaiden rakkaat tavarat ovat löytäneet omat paikkansa. Musta pönttöuuni, mustat kattopalkit, ikkunankarmit ja väliovet mustine listoineen tuovat hienon kontrastin tähän päivitettyyn versioon pohjalaistalosta. Kannustalo Pohjanmaa oli monen bloggaajan suosikki (myös minun suosikkejani), enkä ihmettele yhtään. 

Kiitos vielä kerran bloggaajatapahtuman järjestäjille,  messurakentajille, yhteistyökumppaneille ja Suomen Asuntomessuille upeasta toukokuisesta päivästä!

Näiden messutunnelmien myötä toivotan teille kaikille oikein ihanaa juhannusta! <3

Kohta nähdään Seinäjoen Asuntomessuilla puukerrostalo Mäihässä, eikös vaan!? Alkaa jo jännittää. :)

1 kommentti:

  1. Upea koti, ei minun tyylinen.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...