tiistai 31. toukokuuta 2016

Sneak peek: Toinen Asuntomessukohteeni Mäihä MUUBS

Toinen suunnittelukohteeni Seinäjoen Asuntomessuilla on miesasukkaalle sisustettu 38,5 neliön yksiö puukerrostalo Mäihässä. Kohde 2 Mäihä MUUBS on minun ja Nina Mäkelän yhteinen projekti. Halusin jakaa teille muutaman maistiaisen tästä miehekkäästä asunnosta. Laajempia kuvakulmia on luvassa lähempänä messuja. Mäihä MUUBS on sisustettu paria poikkeusta lukuunottamatta kokonaan tanskalaisen MUUBSin tuotteilla. MUUBS on vielä aika uutta Suomessa ja Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roos on harvoja jälleenmyyjiä täällä. MUUBSin valikoima on hieman maskuliinisempaa ja raffimpaa. Valikoimassa on aitoja materiaaleja ja rouheaa pintaa mm. puuta, nahkaa ja betonia. MUUBS käyttää tuotteissaan myös paljon kierrätysmateriaaleja. 

Mäihä MUUBS on sisustettu kuvitteelliselle keikkalääkärille, joka työskentelee läheisessä keskussairaalassa. Yksiö puukerrostalo Mäihässä on asukkaan työasunto. Miesasukas arvostaa sujuvaa arkea ja paikkaa, jossa voi rentoutua kiireisen työpäivän jälkeen. Asukas harrastaa matkustelua ja liikkumista lähimaastoissa. Minun ja Ninan tavoitteena oli tuoda uudenlaista ajattelua yksiön sisustukseen. Niinpä sisustimmekin makuualkovista tunnelmallisen ruokailutilan ja näyttävä puusänky pääsi oleskelutilan paraatipaikalle. Hotellihuonemainen kalustus toimii hyvin yksin asuvan aikuisen kodissa. 

Biskophidesin upeat lampaantaljat ovat esillä asuntomessuilla sekä Mäihä MUUBSissa että Mäihä Lustossa. Biskophidesin valikoima löytyy heidän Facebook-sivuiltaan
Tervetuloa tutustumaan messukohteeseen 2 Mäihä MUUBS tarkemmin Seinäjoen Asuntomessuilla 8.7.-7.8.

Ehkä nähdään siellä! :)

4 kommenttia:

 1. Tämä onkin ihan maskuliinisen näköinen asunto. Ei ole naisellisia juttuja ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kiva suunnitella välillä jotain ihan erilaista. :) Tämä kohde on mielestäni aika makee.

   Poista
 2. Tää on hieno! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...