keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Sneak peek: Asuntomessukohteeni Mäihä LustoSeinäjoen Asuntomessujen kohde 4 Mäihä Lusto on 70 neliön kerrostalokolmio Lakea Oy:n rakennuttamassa modernissa puukerrostalossa, Mäihässä. Mäihä Lusto on sisustettu kuvitteellisille nuorekkaille isovanhemmille, jotka muuttavat maalta kaupunkiin lähelle lastensa perheitä. Asukkaat arvostavat terveellistä puutaloasumista, palvelujen ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien läheisyyttä. Asukkailla on myös pieni koira. Minä vastaan kohteen sisustussuunnittelusta Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin nimissä. 

Tavoittelin kohteen sisustuksella lämmintä, kodikasta ja pesämäistä tunnelmaa. Toivon, että myös asukkaiden elämänvaihe ja pohjalaisuus välittyy sisustuksesta. Tyyliltään koti on skandinaavinen, mutta ei liian pelkistetty vaan astetta runsaampi. Sisustuksen rakensin pääasiassa kotimaisilla ja varsinkin eteläpohjalaisilla tuotteilla. Uutta, suomalaista designia, uniikkeja käsitöitä ja monia innovatiivisia juttuja mahtui Mäihä Luston sisustukseen. Yksi erikoisuus on NaturVentionin Naava-aktiiviviherseinä, joka puhdistaa sisäilmaa luonnollisin keinoin. 

Mäihä Lustossa on uuden designin lisäksi vanhoja esineitä, jotka kertovat eletystä elämästä. Kattauksessa käytin vanhempieni vanhaa Arabian Krokus-astiastoa ja Riihimäen Lasin esineitä löytyy myös ympäri asuntoa. Uusi ja vanha ovat sulassa sovussa Mäihä Luston sisustuksessa. Vihreä väri on sisustuksen "punainen lanka", mutta makuuhuoneesta löytyy ylellistä tummansinistä. Olen itse yksityiskohtien ystävä, joten niitä on tullut myös näissä messukohteissani mietittyä hyvinkin tarkkaan. Ja toivottavasti se myös välittyy messukävijöille. Mäihä Luston tyyli on aika erilainen kuin oma tyylini, mutta ehkä joistain jutuista tunnistatte minun käsialani. Kuulisin mielelläni jos näin on.


Kävipä Mäihä! Suunnittelija on tyytyväinen. Tästä tuli hyvä! :)
Pidemmittä puheitta tervetuloa kurkistuskierrokselle Mäihä Lustoon! 
   Lisää kuvia ja tietoja sisustuksessa käytetyistä tuotteista on luvassa myöhemmin. Sain tähän kohteeseen mukaan todella upeita yhteistyökumppaneita, joita ilman projekti ei olisi onnistunut. 

Tulevana viikonloppuna suuri bloggaajajoukko pääsee etukäteen kurkistamaan muutamiin Seinäjoen Asuntomessukohteisiin. Mäihä Lusto on yksi näistä kohteista, joten ehkä näette lisää kuvia siitä ja toisesta suunnittelukohteestani Mäihä MUUBSista muissakin blogeissa. Ainakin toivon niin. :) Jännää!


Aurinkoisia päiviä!


12 kommenttia:

 1. Oi näyttää hyvälle! Tullaan ilomielin kurkistamaan mäihä kuin muutkin kohteet. 😊

  VastaaPoista
 2. Oikein kauniilta näyttää :) Hyvin persoonallisia ratkaisuja.
  Rakastuin erityisesti tuohon terassiin - jotenkin niin rauhallinen värimaailma, voisi vaan käpertyä tuohon sohvalle ja juoda hyvät aamukahvit luonnon rauhassa. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Yritinkin löytää persoonallisia ja uusia juttuja mitä ei ole vielä kaikilla. Tykkään itsekkin tosi paljon Mäihä Luston parvekkeesta. Biskophides-lampaantaljat ovat upeita.<3

   Poista
 3. Very nice, congratulations.

  Mia Coman, Sighisoara-Romania

  VastaaPoista
 4. Minkä valmistajan tuoleja ovat nuo ruokapöydän tuolit? Ovat täydellisen väriset ja kivat muutenkin. Hienoa että vihreä on tullut nyt enemmän käyttöön= kaupoista löytyy jotain kivaa meidänkin kotiin. Mulla metsänvihreä tms. on ollut kodin sisustuksessa punaisena lankana kohta 20 vuotta, enkä ole vieläkään kyllästynyt. Toki joskus pitää käyttää muitakin kausivärejä.
  Nimim. Lempivärini on vihreä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Minustakin on tosi mukavaa, että vihreä teki uuden tulemisen. Silti se on jotenkin tosi ajaton ja rauhoittava väri. Tummanvihreä etenkin. Ruokailuryhmä on Holli-sarjaa (holli.fi) ja sitä valmistaa Topeekan Kaluste. Selkänojan verhoilukangas on juurikin metsänvihreää sävyä, mutta verhoiluja saa todella monissa eri väreissä. Istuinosan saa myös samalla kankaalla kuin selkänojan, mutta halusin näihin mustan nahkaisen istuimen. Todella upeat ja hyvät istua. :) Kiitos mukavasta kommentista!

   Poista
 5. Hyvää työtä, tosi hyvältä näyttää! Pitääköhän lähteä kesäretkelle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) No tottakai kannattaa lähteä. :)

   Poista
 6. Olipa hyvä, että löysin blogiisi! Kävin asuntomessuilla ja pidin todella paljon puukerrostalon asunnoista. Olen yrittänytkin selvittää, kenen tuotantoa mahtaa olla parvekkeen lokotuolissa oleva valkopohjainen sisustustyyny? Kuvioina siinä on kukkia, löytyy sinunkin toisesta parvekekuvasta - vasemmalla oleva tuoli. Asuntomessujen toimistosta kävivät kurkkaamassa ja päättelivät, että se olisi Zico'sin valikoimassa mutta ainakaan heidän verkkokaupastaan en sitä löytänyt. Osaisitko sinä auttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tosi kiva kuulla, että tykkäsit messusisustuksistani. Se tyyny on tosiaankin Zicosilta. Se messutyyny saattaa olla ainut kappale, mutta voit kysyä Zicosilta onko niitä vielä heillä myymälässä Kurikassa. Koko valikoima ei varmaankaan ole verkkokaupassa. info@zicos.fi

   Nuo messutyynyt ovat myös myynnissä messujen jälkeen, mutta en nyt valitettavasti muista hintaa. Messuale niistä oli -25% muistaakseni. Nouto mieluiten toimistoltamme Seinäjoelta. Voit lähettää minullekin spostia maria-elina @ makelaroos.fi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...