keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Mukana asuntomessukohteessani: Sisustusliike Zico´sAiemmin jo kerroinkin, että minulla on työpaikkani Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin kautta kolme suunnittelukohdetta Seinäjoen Asuntomessuilla Lakean puukerrostalo Mäihässä. Aiempi messupostaus löytyy täältä. Toinen Mäihän kolmioasunnoista eli kohde 4 Mäihä Lusto sisustetaan kuvitteelliselle aikuiselle pariskunnalle. Mäihä Lusto kalustetaan ja sisustetaan kokonaan lainatavaroilla. Vastuullani on ollut sisustussuunnittelun lisäksi yhteistyökumppaneiden hankkiminen ja tietysti myös kohteen stailaaminen messukuntoon. Kaikki kolme Mäihän messukohdetta ovat olleet todella mahtavia kokemuksia ja vielä homma jatkuu. Tällä viikolla pääsin vihdoin stailaamaan asuntoja ja ensi viikolla ne kuvataan Deko-lehteen. Huhhuh! On tämä niin jännää. Heinäkuussa pääsette tekin katsomaan lopputuloksia.

Mikä on Mäihä Lusto? Lusto tarkoittaa puun vuosirenkaita. Lusto-nimi syntyi yhteisessä ideariihessä Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin naisten kanssa. Mäihä Lusto -nimi sopii hyvin kohteen teemaan eli puurakentamiseen ja kuvaa myös asukkaiden pitkää yhteistä taivalta. Mäihä Lusto sisustetaan nuorekkaille isovanhemmille, jotka ovat juuri jääneet eläkkeelle ja muuttavat maalta kaupunkiin lähelle palveluja ja lastensa perheitä. Mäihä Luston sisustus on skandinaavinen, lämmin ja kodikas ja kunnioittaa puukerrostalon henkeä. Puu ja kotimaisuus ovat kohteen tärkeimpiä teemoja. Upeat, kotimaiset designvalaisimet kruunaavat sisustuksen. Uskon, että monenikäiset messukävijät löytävät Mäihä Lustosta ideoita itselleen. Ja onhan puukerrostalon tunnelma aivan erilainen kuin kivitalon. Tule Seinäjoen Asuntomessuille kokemaan se itse.
Olen tosi iloinen, että niin moni Mäihä Luston yhteistyökumppaneista löytyi paikallisten eteläpohjalaisten yritysten joukosta. Piensisustustuotteiden osalta sain kumppaniksi kurikkalaisen Zico´sin, jolla on kivijalkamyymälän lisäksi myös verkkokauppa osoitteessa zicos.fi.

Zico´sin valikoima on juuri nyt pullollaan herkullisia kevät/kesä-uutuuksia. Merellinen teema kuuluu kesään, tottakai, mutta tarjolla on myös hempeitä kukkakuoseja roosan sävyissä, mustavalkoista ja hillittyä vihreää. Zico´sin skandinaavisten tuotemerkkien joukossa ovat mm. House Doctor, Cilla´s, Tellkiddo, Tine K, Nicolas Vahe ja Skandinavisk. 

Huhtikuun lopulla vietin kivan työpäivän kierrellen yhteistyökumppaneiden liikkeissä valitsemassa sopivia tuotteita Mäihä Lustoon. Zico´sista löysin ihania juttuja mm. keittiöön, parvekkeelle ja työhuoneeseen.


Voin luvata, että visiitti  Zico´sissa houkuttelee laittamaan kotia ja mökkiä kesäkuntoon. 
Zico´s löytyy Kurikan keskustasta. Ihanan sisustusmyymälän yhteydessä on myös kiva Kahvila Kropsu. Kannattaa poiketa Kurikassa herkuttelemassa ja shoppailemassa! Ja onneksi Zico´silla on verkkokauppa niille, jotka eivät pääse paikanpäälle. 


Messukiireiden keskeltä, 
Jemina <3

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...